Nyheder3. september 2014

Paradise-forældrene har nu fundet et navn til deres guldklump

Hvad tror du, Anna Due og Martin Ham den gamles baby skal hedde?
Af af
Anna Due og Martin "ham den gamle" har nu valgt, hvad deres nyfødte søn skal hedde.
Anna Due og Martin "ham den gamle" har nu valgt, hvad deres nyfødte søn skal hedde.
 Foto: Claus Poulsen




For lidt over en måned siden nedkom Anna Due med Danmarks første Paradise-baby. Og nu er det på tide, at barnet skal have et navn.

SE og HØR har besøgt parret, og her fik vi navnet på den lille velskabte dreng at vide. Samtidigt fik vi lov til at afsløre navnet for de nysgerrige danskere - men inden vi gør det, vil vi se, om du kan gætte det.

I det nye SE og HØR - der er på gaden torsdag - kan du læse, hvad barnet skal hedde, men du kan få et par ledetråde her.

- Jeg synes, at William var et flot navn. Men Martin ville gerne, det skal være lidt specielt, og så kunne han se, at William var det mest populære navn i 2013. Og vi skulle i hvert fald ikke have et barn, der hed det samme som alle den andre i børnehaven, forklarer den nybagte mor til SE og HØR.

Det blev dog Martin "Ham den gamle" Hjort, der kom med det endelige bud på navnet, og her havde én af hans store passioner stor indflydelse.

Hvad tror du, den nye baby skal hedde?

Kom med dit bud på vores Facebook-side - i morgen kl. 12:00 afslører vi navnet på SE og HØRs hjemmeside.

I morgen kan du også læse det store interview med de nybagte forældre i det nye SE og HØR - og du kan se billeder af deres lille guldklump.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4041a5c75c5c4d0da68c5cd04e3062f0.jpg



Indtil videre er den nye baby opkaldt efter sin far "ham den gamle", så der nu også er en "ham den lille". (Foto: René Schütze)

LÆS OGSÅ: Anna og Martin er blevet forældre

LÆS OGSÅ: Se billederne nu kommer reality-babyen til verden

Sponsoreret indhold