Sport13. november 2023

Bliver på jorden: Alexander Lind dropper landshold grundet flyskræk

Superligaens topscorer var egentlig udset til at spille den kommende kamp for Danmarks U21-landshold, men stor flyskræk betyder, at han har meldt afbud
Silkeborgs Alexander Lind siger tak for kampen efter 3F Superligakampen Silkeborg IF mod FC Nordsjælland på Jysk Park i Silkeborg, 29. maj 2020. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Alexander Lind sidder over i denne landsholdsrunde, selv om han var udtaget. Lind lider af flyskræk, hvilket betyder, at han ikke kan flyve til Spanien med resten af U21-holdet.
 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Som professionel fodboldspiller er der god chance for, man bliver nødt til at krydse en landegrænse eller to på en sæson.

Men lider man af flyskræk, kan den ellers uskyldige rejse pludselig blive et stort problem.

Det er Silkeborgtalentet Alexander Lind et godt eksempel på.

Mandag skriver DBU på mediet X, at han ikke var med U21-landsholdets fly, der i morges rejste til Spanien forud for en testkamp mod Marokko.

Afbuddet skyldtes netop stor flyskræk.

– Landstræner, Steffen Højer er selvfølgelig ærgerlig, men respekterer Alexanders beslutning. I stedet er Jakob Breum fra Go Ahead Eagles blevet kaldt ind.

– Vi håber på at se dig igen inden længe, Lind og velkommen til, Breum, skriver DBU.

Angriberen, der er topscorer i Superligaen, talte i sidste uge med Bold.dk om sin frygt for at flyve.

Her fortalte Alexander Lind, at Silkeborg IF har udset set sig et sted, han kan komme i behandling.

Lind brugte senest U21-holdet var i aktion hele 23 timer i et tog mod Tjekkiet, mens resten af ungdomslandsholdet tog flyet.

Danmarks U21-landshold møder torsdag Marokko i en venskabskamp. Om en uge bliver det mere alvorligt, når Wales venter i EM-kvalifikationen.

Sponsoreret indhold