Kendte26. maj 2017

7 grunde til at du skal spise MEGET MERE chokolade

Så kan du godt gå amok i chokoladebutikken
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.05886948.jpg
 Foto: All Over
Er du en af dem, der godt kan lide at spise masser af chokolade til aftenkaffen eller som fredagsslik, så er det faktisk ikke så slemt, som du går og tror. Chokolade kan nemlig være rigtigt for dig og din krop, det viser en masse undersøgelser foretaget igennem årene. Cosmopolitan har lavet en liste over nogle af de vigtigste evner, som chokolade også har. Se hele listen nedenfor her.
1. Mørk chokolade indeholder flere antioxidanter end et æble. Antioxidanter fra naturlige kilder som kakao er blandt andet med til at nedsætte risikoen for at få Alzheimers og Parkinson ifølge National Center for Complementary and Integrative Health. 2. Det kan afhjælpe stress. Ifølge en undersøgelse fra 2009 kan chokolade hjælpe mod stress og angst. I undersøgelse spiste en gruppe mennesker 40 gram chokolade hver dag i to uger. Det gjorde, at de havde et lavere niveau af stresshormonet cortisol i kroppen.
3. Det kan nedsætte din risiko for hjerteproblemer. Spiser du meget chokolade, så kan det sænke din risiko for hjerteproblemer med 20%, det viser en undersøgelse lavet af Heart. 4. Det øger din sexlyst. Selvom du skal spise rigtig meget chokolade, for at det vil kunne mærkes, så indeholder chokolade phenylethylamine. Phenylethylamine er med til øge dit dopaminniveau, som er en afgørende rolle for drivkræfterne bag alle positivt motiverede handlinger, hvortil der er knyttet oplevelser af velvære. Så chokolade kan altså være med til at øge din sexlyst. 5. Det kan gøre din daglige motion mere effektiv. En undersøgelse fra 2016 viste, at mandlige cyklister, der tilføjede mørk chokolade til deres daglige diet, forbedrede deres hastighed og udholdenhed mere end en gruppe cyklister, der i stedet for mørk chokolade spise hvid chokolade.
6. Det bliver koblet sammen med en lavere risiko for type-2 diabetes. En gruppe forskere fulgte en masse kvinder i 13 år, og de kvinder, der regelmæssigt spiste moderate mængder chokolade havde mindre risiko for at udvikle type-2 diabetes i forhold til kvinder, der spiste chokolade mindre end en gang om måneden, det viser en undersøgelse fra i år, der blev publiceret i European Journal of Clinical Nutrition. 7. Det bliver koblet sammen med bedre hjernefunktion. En undersøgelse fra 2014 viste, at ved at indtage kakao flavonoider øger du blodcirkulationen til hjernen. Og det giver dig altså en bedre hjernefunktion.
Er det på tide at indtage ekstra chokolade, så kan du jo overveje at besøge Nutella-caféen, som du kan se billeder af i galleriet herunder

Nutella Café

Sponsoreret indhold