Kendte25. april 2023

Adam Price anmelder maden ombord på SAS-fly: Han er IKKE imponeret

Der er nul stjerner til SAS fra en målløs Adam Price, som har set sig nødsaget til at dele sin skrækkelige oplevelse på Instagram
Adam Price er i chok over det lave niveau SAS byder sine kunder. nbsp;
Adam Price er i chok over det lave niveau SAS byder sine kunder.
 Foto: Mikael Rieck

Efter mange år som madanmelder for Politiken ved han et og andet om mad, og han er ikke bange for at lære fra sig. Og måske burde SAS for fremtiden tune in på DR, når statsradiofonien viser “Spise med Price”.

I et langt Instagram-opslag flekser Adam Price sin gamle madanmeldermuskel, og han er ingenlunde imponeret over det kulinariske niveau, flyselskabet lagde for dagen, da han fløj hjem fra Washington.

Det afslører hans ansigtsudtryk på et af de mange billeder, han har lagt op fra den forfærdelige madoplevelse da også med al tydelighed.

Udover en mellemfornøjet selfie har han også delt en række billeder af den menu, han så malerisk beskriver.

For DR-madøret var blevet lovet en dejlig Boeuf Bourgignon, men blev slemt skuffet, da personalet droppede plastbakken med foliepakken af ved hans plads.

– Det var ikke Boeuf Bourgignon. Det var nogle ganske få, seje, smagløse kødstykker i en brunlig væske med stykker af sort oliven og broccoli. Skiver af skamkogt gulerod, som ikke havde været i kontakt med kødet, lå ovenpå sammen med store stykker kartofler med skræl, fortæller han.

Og det slutter ikke her, for broccolien havde en gullig-brun farve og en konsistens, som i bedste fald lyder klam – i værste fald sundhedsskadelig. Til SAS’ version af den franske klassiker, serverede de ifølge Adam en knastør quinoasalat med stykker af gulerod, der var så gamle og tørre, at de var blevet hvidlige på overfladen.

Det er blandt andet det, han har taget et billede af og delt med sine mere end 41.000 følgere.

Efter hovedretten generede flyselskabet igen Prices smagsløg med en efterret.

– Desserten var en sliksød cheesecake med en mærkeliggrynet konsistens og en vingummiagtig sovs på toppen, der ifølge teksten skulle have haft noget med hindbær at gøre, harcelerer han.

Og vi er altså ikke færdige. For efter fem timer i luften, var det tid til en snack. Ind kom personalet ifølge Price med en bunke krøllede foliepakker, som man fik i følgeskab med en brikjuice, som vi kender fra udflugterne i børnehaven.

– Pakken indeholdt en brændende varm muffin i total opløsning med en blok amerikansk smelteost indeni. Den dryppede af sødligt industrifedt, og jeg var faktisk glad, da jeg hørte flere udbryde omkring mig “hvad fanden i helvede er dette?“.

Måske der i fremtiden kommer et afsnit af “Spice med Price” med temaet flymad …

Den forfærdelige madoplevelse samt flyveturen stod “Borgen”-bagmanden i 17.336 kroner.

Til B.T. fortæller Adam Price, at han overvejer at flyve med et andet selskab en anden gang til trods for, at han har været loyal SAS-kunde i 30 år. Han håber, at han med sit opråb kan få SAS til at oppe sig.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra SAS, men de er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold