Lisbeth Østergaard som madpakkemor: - Jeg snyder lidt
En god times trylleri og snak i køkkenet.
Og så havde Lisbeth Østergaard lavet æggemuffins, dadelbarer, majs og panini med kylling og grønsager.
Artiklen fortsætter under billedet ...
Influencer på fuld tid
De fleste kender Lisbeth Østergaard fra diverse TV 2-hits som “Go’ morgen-” og "Go’ aften Danmark”, hvis ikke det er på TV3, de har set hendes kønne ansigt.
Men da hendes kontrakt udløb med TV3 for nogle år siden, greb hun chancen for en ny job-form.
– Jeg fik en manager, og så blev jeg influencer, fortæller Lisbeth.
Derfor er det i dag på hendes egen kanal, nemlig Instagram, skærmdejligheden toner frem.
– Det er ikke bare noget med at sidde på en bar og drikke champagne. Det er benhårdt arbejde, når man har store kunder.
Og jeg tager det meget seriøst. Jeg kan ikke tage mere ind i den del af min virksomhed før slut juli, siger Lisbeth, som bl.a. har arbejdet sammen med Lego og Salling Group.
Hun har desuden åbnet webshoppen Lizzyshoppen.com, hvor hun sælger ting, hun selv synes, er uundværlige.
– Jeg er helt vildt glad for det, jeg laver. Jeg savner ikke at lave tv, men jeg kan godt savne den fællesskabsfølelse, der kommer af at have kollegaer, siger Lisbeth. (Foto: Kaspar Wenstrup)
– Min søn begynder i skole efter sommerferien, så jeg tænkte, at det var oplagt at lave en madpakkebog, siger 41-årige Lisbeth Østergaard, da SE og HØR besøger hende på Amager.
Her bor hun med sin mand, Ralf, og deres to børn på tre og seks år.
Artiklen fortsætter under billedet ...
Seksårige Viggo er lige begyndt i før-skole.
– Han elsker sine madpakker, og han siger, at de andre børn også synes, det ser lækkert ud, jubler Lisbeth. (Foto: Thomas Dohn)
Den tidligere tv-vært kastede sig ud i madpakkeprojektet sammen med veninden Julie Bruun, som bl.a. er kostvejleder og også har en dreng, der skal begynde i skole.
Dreng bad om to madpakker - grunden er SÅ sød!
– Jeg er ikke uddannet inden for det her, men Julie ved rigtig meget om det. Jeg synes bare, det er spændende, erkender Lisbeth.
Artiklen fortsætter under billedet ...
Når treårige Carlo begynder i skole om tre år, kommer der måske en opfølger til madpakkebogen.
– Jeg er jo først begyndt at lave madpakker, efter vi lavede bogen, så jeg har ikke været ekspert. Men kan man være ekspert i madpakker? spørger Lisbeth. (Foto: Thomas Dohn)
Hulk-boller hitter
Hun vil gerne undgå, at der kommer alt for mange leverpostejmadder i sønnen Viggos madpakke.
Artiklen fortsætter under billedet ...
Du blender:
3 pærer eller æbler
200 g friske dadler (uden sten)
200 g valnødder
150 g havregryn
2 tsk. kardemomme
½ tsk. salt. (Foto: Kaspar Wenstrup)
– Jeg vil hellere bruge tid på at lave en ordentlig madpakke, og at han så spiser den, forsikrer Lisbeth.
Det er dog langtfra hver dag, hun bruger en time på madpakken.
Lisbeth Østergaard skal fejres med bobler: Jeg har på ingen måde krise
– Jeg laver ting og fryser det ned, så det ikke er hver dag, jeg skal bruge lang tid på det.
Artiklen fortsætter under billedet ...
Det hele lægges i et ildfast fad og bages i ovnen. (Foto: Kaspar Wenstrup)
Og så er det ikke alt, som er lavet fra bunden. Noget er lavet med en færdig grovpizzadej. Jeg snyder lidt, men det må man gerne, smiler mor Østergaard.
Børnene bliver også snydt, men det betyder ikke noget, når missionen lykkes.
Mødre raser over "uacceptabel" madpakke: Hvad er det meningen, jeg skal stille op?
– I stedet for at sige: “Her er en spinatbolle, så siger jeg: Det er en Hulk-bolle og det bliver man stærk af”.
Artiklen fortsætter under billedet ...
De sunde og søde snacks skæres ud, når de er afkølet.
– Man kan dyppe dem i chokolade, hvis det skal være ekstra lækkert.
Det er næsten slik for mine børn; de skal bare ikke lure, at det er sundt, griner Lisbeth. (Foto: Kaspar Wenstrup)
Man kan få rigtig mange grøntsager i sine børn på den måde. Eller med blendede grøntsager i en smoothie eller en æggemuffin, afslører Lisbeth.
Du kan købe hende og Julie Bruuns madpakkebog som e-bog på www.lizzyshoppen.com.
Lisbeth Østergaard raser: Latterligt dårlig stil