Krimi5. november 2021

Sigtet for at kidnappe Cleo Smith: Blinker til kameraet

Fireårige Cleo, som var forsvundet i ugevis, blev fundet en aflåst ejendom
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den mand, der er anholdt og sigtet for at kidnappe lille Cleo Smith, udviste et uventet overskud, da han blev sat på fly med kurs mod et fængsel.

Fredag morgen drejede 36-årige Terence Darrell Kelly - også bare kaldet Terry Kelly - lige blikket mod de fremmødte fotografer og blinkede til dem.

Det viser billeder, som Daily Mail har fået fat i.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Det skete lige inden han steg ombord på flyet, der skal transportere ham til australske Perth, hvor han skal holdes bag tremmer, indtil han næste gang skal vise sig i retten.

Det var Western Australia Police, der under tung bevogtning fik flyttet den sigtede fra sin polstrerede celle til politiflyet. Den 36-årige var barfodet, iklædt en lyseblå skjorte og lagt i lænker under overførslen.

Fireårige Cleo Smith blev fundet i mandens hus tidlig onsdag lokal tid, efter hun var forsvundet 16. oktober, hvor hun pludselig ikke længere var i det telt, hun delte min sin mor, stedfar og lillesøster.

Hele Australien fulgte med i sagen, hvor mange frygtede, at det værste var sket for den lille pige.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20211105-070548-l-1920x1434we.jpg
 Foto: Stringer/Reuters/Ritzau Scanpix

Cleo Smith sammen med sin mor, da de forlader huset efter den første nat, de har tilbragt sammen siden kidnapningen. (Foto: Stringer/Reuters/Ritzau Scanpix)

Efter hun er blevet fundet, har hun det heldigvis overraskende godt.

Det står endnu uklart, hvorfor den 36-årige mand i første omgang snuppede Cleo Smith fra teltet, som var sat op på en campingplads.

Den formodede kidnapper, som har et forhold til legetøj som Bratz-dukker, der er lidt ud over det sædvanlige, gik amok under den første dag i retten.

Også her var han dukket op uden sko.

- Jeg kommer efter jer!, sagde han blandt andet i retten i Carnarvon, mens han pegede ud mod tilhørerne.

[node:aller-related-content:2]

Sponsoreret indhold