Kendte22. november 2021

Australsk vært suspenderet efter pinligt Adele-interview

TV-vært på det australske ”Weekend Sunrise” fik ikke lyttet til megastjernen Adeles nyeste album ”30” før interviewaftalen med hende. Nu har kanalen Channel 7 sendt ham hjem på en tænker
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Reporter og tv-vært på ”Weekend Sunrise” i Australien, Matt Doran fløj hele vejen fra hjemlandet til London for at få 20 minutter med den netop pladeaktuelle sangerinde Adele.

Men i løbet af den ganske korte snak, gik det skævt mellem journalisten og superstjernen. Det skriver det australske medie News.com.au.

For da Adele undervejs i samtalen spørger Doran, hvad han synes om albummet, svarer han:

- Jeg har ikke lyttet til det.

Det skulle efter de oprindelige forlydender have fået den 33-årige sangerinde til at forlade interviewet i vrede, men det afviser tv-værten.

Dyrt interview

Dog har hans indrømmelse om manglende forberedelse inden interviewet fået andre konsekvenser for ham. TV-kanalen på hvilken programmet ”Weekend Sunrise” bliver vist, har suspenderet Matt Doran i to uger.

Søndag aften skriver Australian, at tv-værten aldrig formelt set er blevet sendt hjem, men at han foreløbigt ikke har været på arbejde siden interviewet, hvor Doran angiveligt ikke skulle have stillet et eneste spørgsmål om Adeles nyeste album ”30”, som udkom den 19. november.

Channel 7 har betalt i alt en million dollars for en samlet pakke, der sammen med interviewet med Adele også inkluderede hendes ”One Night Only”-interview med Oprah Winfrey og hendes koncert på Griffith Observatory.

Overså vigtig mail

Når Doran i dag fortæller om årsagen til kokset, lyder det langt hen ad vejen, som om der er sket en stor misforståelse. Og at han har overset en vigtig mail.

Han fortæller desuden til The Australian, at han er ”forfærdet”, og at han giver en utvetydig undskyldning.

- Det er den vigtigste e-mail, jeg nogensinde har misset, fortæller værten til avisen, om den version af ”30”-abummet, som han fik tilsendt, men som han ikke opdagede i indbakken, undervejs på sin rejse til Storbritannien.

- Da jeg satte mig ned sammen med Adele, var jeg totalt uvidende om, at jeg havde fået tilsendt numrene fra det endnu ikke udsendte album.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_-_2021-11-22t094012.355.png
 Foto: Instagram, Adele, Matt Doran

Billedet til højre er taget ganske kort før Matts interview med Adele. Journalisten var rejst til London for at tale med stjernen. (Foto: Instagram, Adele, Matt Doran)

Adele har ikke givet nogle kommentarer om det dramatiske interview, men ifølge Matt Doran er det altså ikke rigtigt, at sangerinden forlod interviewet i vrede.

- Det var meningen, at det skulle vare 20 minutter, men det endte med at blive 29 minutter langt. Og størstedelen af snakken drejede sig om albummet, fortæller han.

Interviewet blev naturligvis optaget, men Adeles pladeselskab, Sony, har forbudt Channel 7 at sende det – hverken i fuld længde eller i dele.

Sponsoreret indhold