Kendte23. november 2021

Færdig! Ny sæson af "Bridgerton" er i kassen

SE og HØR STREAMING: Premieren på den kommende sæson af "Bridgerton" er lige kommet et skridt tættere på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bridgerton-sason2.jpg
 Foto: Netflix

Det var det helt store Netflix-hit, da serien sidste år havde premiere, og nu er sæson to langt om længe optaget færdigt.

Det skriver "Bridgerton"-seriens skaber og producent, Chris Van Dusen, på sin Twitter-profil lørdag.

I opslaget ses også et billede, hvor han giver en stor krammer til den kommende sæsons to nye hovedpersoner, Jonathan Bailey og Simone Ashley.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/bridgerton-simone-ashley.jpg

Simone Ashley (tv.) spiller en af hovedrollerne i den kommende sæson af "Bridgerton". (Foto: Liam Daniel/Netflix)

- Sæson to er i kassen, skriver Chris Van Dusen til sit opslag og fortsætter:

- Er så stolt af de her skuespillere og ansatte, der har leveret deres bedste for at kunne arbejde hver evig eneste dag i løbet af det her meget udfordrende år. Og de her to på det her billede sammen med mig. Ord er ikke nok.

I første sæson af den hyperpopulære serie fulgte vi den unge Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) i sin intense jagt på en passende ægtemand. Den jagt resulterer i en særlig aftale med hertugen Simon Bassett (Regé-Jean Page), der dog viser sig ikke at gå helt som ventet.

Det er dog ikke de to karakterer, seere skal få fornøjelsen af at følge i sæson to. I stedet vil der denne gang være fokus på en anden Bridgerton, nemlig Anthony, der naturligvis også skal ud og finde sig en passende hustru.

Det forventes at sæson to af "Bridgerton" vil få premiere på Netflix i foråret 2022. Der er dog endnu ikke fastsat nogen officiel premieredato.

Sponsoreret indhold