Annoncer1. december 2021

Årets fedeste julegaver

Har du ikke styr på årets julegaver endnu, får du en hjælpende hånd her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/isaac-martin-i_3s_-ly9l0-unsplash.jpg

Annonce for YouSee

https://imgix.seoghoer.dk/logo_0.png

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og har du endnu ikke fundet ud af, hvad du skal give i julegave, så er det ved at være nu.

Vi har ofte høje ambitioner og vil gerne være kreative, når det kommer til julegaveshopping, men det ender ofte med en stresset indkøbstur lillejuleaften.

Midt i juleræset kan det nemlig være svært at tage sig tid til at overveje, hvad den bedste gave er. Men ingen panik!

Vi har nemlig samlet fem julegaver, du kan forkæle dine nærmeste med denne jul. Her får du ideerne til årets fedeste julegaver.

Oplevelser

Den bedste gave, man kan tænke sig, er kvalitetstid med dem, man holder af. Og hvilken bedre måde at gøre det på end med en oplevelse, man kan dele?

Oplevelsesgaver kan være alt fra en koncertbillet til en udlandsrejse – det er altså en gave, der passer til alle budgetter!

Du kan altid spæde en oplevelse op med popcorn i biffen, en drink til koncerten eller en middag på rejsen.

Ideer til oplevelsesgaver:

- En koncertbillet

- En tur i biffen

- Et hotelophold

- Et restaurantbesøg

- Et spaophold

- En tur i en forlystelsespark

- En rejse

AirPods Pro til en pris på 499 kr.

Er en af dine nærmeste glad for musik, podcast, lydbøger – eller lange telefonsamtaler? Og render personen stadig rundt med en ledning, der dingler fra ørerne til telefonen og snor sig ind i alt, hvad den kommer i nærheden af?

Så er den oplagte gave et sæt AirPods Pro, der kan sende skøn lyd ind i ørerne, uden at man behøver have telefonen på sig.

AirPods er en genial form for hovedtelefoner, da du kan bevæge dig frit rundt med dem uden at tænke på den besværlige ledning. Samtidig er lyden ren og klar, så man kan lytte til sine yndlingsprogrammer med fantastisk lydkvalitet!

Vælger du AirPods Pro, følger der silikonepropper i tre forskellige størrelser med, så høretelefonerne passer perfekt til øret. I AirPods Pro er der indbygget støjreduktion med individuel tilpasning, så man kan selv styre, om man vil lukke larmen fra omgivelserne ude eller ej. Det giver en unik mulighed for at fokusere på det, du lytter til, gennem hovedtelefonerne.

Et sæt AirPods behøver ikke koste spidsen af en jetjager. Køber du et Fri + 40 GB mobilabonnement fra YouSee til 199 kr. om måneden, får du Apple AirPods Pro med for 499 kr. Har du allerede AirPods, kan du jo passende bruge dem som gave til jul – og har du ikke, så kan det være, du skal give dig selv en julegave! Og bestiller du abonnementet inden den 20. december, kan du lægge AirPods Pro under juletræet.

Gavekort til en personlig træner

Det med at komme i form efter den søde juletid kan være noget af en orker. Især, hvis man selv skal tage initiativ til det. Men så er det jo godt, at andre kan gøre det for én!

Måske har en af dine nærmeste haft det samme nytårsforsæt om at begynde at træne de sidste par år uden at gøre noget ved det.

I så fald kan det være, du skal hjælpe vedkommende lidt på vej. Og her vil et gavekort til en personlig træner være guld værd for en, der har svært ved at komme i gang.

Ikke nok med, at vedkommende bliver motiveret til at begynde træningen, så kan en personlig træner hjælpe med at holde gejsten oppe, når modet daler.

Skiudstyr

Når julen står for døren, betyder det også, at skiferiesæsonen venter lige om hjørnet. Kender du en, der skal på skiferie, så er alt, hvad der hører under kategorierne skiudstyr og rejsesager oplagte julegaveideer!

Hvad med et par nye skibriller? Eller måske et par skihandsker? Eller et sæt dejlig varmt uldundertøj?

Til personen, der har alt i skiudstyr, kan du gå i en anden retning og købe en kuffert eller rygsæk, som vedkommende kan pakke alle sine skisager ned i.

Husk at overveje, hvem du forærer skiudstyr til, og tænk personen ind i gaveindkøbet. Skal du for eksempel ud at finde en gave til udstyrsfreaken, er det en god ide at forhøre sig om gode mærker på forhånd. Skal du i stedet shoppe til en frossenpind, så er en lækker halsedisse måske den bedste gave.

Et godt råd til dig, der ikke er den store skisportsudøver, er at tage hen i en butik og få hjælp til den perfekte gave.

Teknologi

Kender du en, der IKKE kan bruge en ny telefon eller computer? Nej, vel?

De fleste af os går altid og drømmer lidt om en ny model – også selvom den, vi har, ikke er så gammel. Men det er sjældent, at vi bruger pengene på det.

Et nyt tv, en ny computer eller en ny telefon er gaver, der altid falder i god jord. Så har du budgettet til det, er det en perfekt julegave til den, du holder af.

Det kan være, at en i din omgangskreds længe har talt om at skifte telefonen ud med en ny. Opretter eller skifter du til et YouSee-mobilabonnement, medfølger der altid en god rabat på mobiltelefoner – og blandt alle disse modeller er der helt sikkert en, der falder i modtagerens smag.

Køb AirPods Pro til kun 499 kr.

Køber du et Fri + 40 GB mobilabonnement fra YouSee til 199 kr. om måneden, følger der masser af fordele med.

Blandt andet får du muligheden for at købe et sæt AirPods Pro til kun 499 kr., som du kan lægge under juletræet, hvis du bestiller inden den 20. december.

Nye kunder får en velkomstrabat på 1.300 kr. Derudover får du får du fri adgang til YouSee Musik og dermed over 75 millioner musiknumre på mobilen eller tabletten med i mobilabonnementet. Samtidig får du Danmarks bedste mobilnetværk.

Du skal oprette et YouSee Fri + 40GB mobilabonnement for at kunne benytte dig af tilbuddet, og bestiller du online, er der fri fragt og 0 kr. i oprettelse.

Se tilbuddet her

Sponsoreret indhold