Krimi30. december 2021

14-årig efterlyst for at dræbe tre: Far kørte bilen

En 14-årig dreng er efterlyst for at dræbe tre og såre en. Faren kørte angiveligt sønnen til tankstationen, hvor nedskydningen fandt sted
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Julefreden blev kortvarigt erstattet med dommedagsscener, da en kun 14-årig dreng 2. juledag affyrede mindst 20 skud på en tankstation i Garland, Texas, USA.

Tre teenagere blev dræbt og en såret. Politiet mener, at det var gengæld for en tidligere episode.

De dræbte var henholdsvis 14, 16 og 17 år. Den sårede dreng var kun 15 år gammel, hans tilstand er stabil.

Politiet har efter det voldsomme angreb søndag efterlyst 14-årige Abel Elias Acosta, som de mistænker for at have affyret de mange skud inde på tankstationen.

Faren, 33-årige Richard Acosta Junior, er allerede anholdt i sagen. Overvågningsvideo fra stedet har ifølge politiet vist, at han ankommer med sønnen til gerningsstedet, og blev ligeledes set flygte derfra sammen.

Politiet beskriver den 14-årige dreng som 'bevæbnet og farlig'.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/270298569_259158812976534_4904708294703055939_n.jpg

Abel Elias Acosta, den 14-årige dreng, der mistænkes for at dræbe tre og såre en, beskrives som 'bevæbnet og farlig' af politiet. Foto: Garland Police Department

Faren, Richard Acosta Jr., meldte sig selv dagen efter skyderiet og blev og sigtet for drab på flere personer. Han har fået sat en kaution på 1 million kroner.

Hans kun 14-årige søn er stadig på flugt, og politiet mener, at han aktivt forsøger at slippe væk fra dem.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/far_til_14-aarig.jpg

Faren til den efterlyste dreng, 33-årige Richard Acosta Junior, ser på sit forbryderfoto efter sin anholdelse ud til at være i godt humør trods de alvorlige sigtelser. Foto: Garland Police Department.

Politiet fremviste tidligere på ugen en overvågningsvideo, hvor man ser en mand i shorts og t-shirt åbne døren til tankstationen, for derefter at begynde at skyde.

- Der er blevet brugt en kaliber 40 pistol. Den havde et forlænget magasin med flere skud i. Vi ved, at han har affyret mindst 20 skud, fordi vi har fundet patronhylstrene, fortalte politichef Jeff Bryan.

Politiet anholdte tidligere på ugen en anden 14-årig dreng, de mistænkte stod bag. Han er dog ikke længere mistænkt for drabene, men politiet mener, at han har indgående kendskab til skyderiet.

Han samarbejder angiveligt med politiet for at komme til bunds i sagen.

https://imgix.seoghoer.dk/14-aarig_mistaenkt_for_at_draebe_tre.png

Politiet har identificeret de tre ofre som Xavier Gonzales (14), Ivan Noyala (16) og Rafael Garcia (17). Foto: Garland Policie Department.

Sponsoreret indhold