Reality2. januar 2022

Pernille Skipper har fundet kærligheden: - Det er mere ægte

"Ex on the Beach"-deltageren Pernille Skipper afslører over for SE og HØR, at hun har fundet kærligheden. Noget hun bestemt ikke havde regnet med efter hendes turbulente brud med ekskæresten Casper Balo.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bruddet med ekskæresten Casper Balo var tumultarisk og hårdt for "Ex on the Beach"-deltageren Pernille Skipper, som havde indstillet sig på at forblive single i et stykke tid.

Men sådan blev det ikke. Hun afslører nu over for SE og HØR, at hun har fundet kærligheden ganske uventet.

- Jeg er utrolig forelsket. Mere end jeg var i Casper, og det her føles mere ægte og langt sundere, jubler Pernille i et interview med SE og HØR.

Den heldige fyr, som har vundet reality-skønhedens hjerte, hedder Marcus Ditlev, er 23 år og kommer fra København.

Pernille og Marcus mødte hinanden på en bytur i oktober, hvor han kom op til hendes bord, hvor hun sad med flere andre fra "Ex on the Beach". Her spurgte han flittigt ind til, om Pernille stadig var kærester med Casper.

Og det var hun jo bestemt ikke. Resten af aftenen skete der ikke det store, men det gjorde der de efterfølgende dage.

- Dagen efter finder han mig så på Instagram, vi begynder at skrive, og en måneds tid efter har vi vores første aftale. Siden da har det bare taget fart, forklarer Pernille.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/271260071_1321548144983036_7794133210001976798_n.jpeg
 Foto: Privat

Pernille og Marcus fejrede nytårsaften sammen (Foto: Privat)

Da Pernille kom hjem fra "Ex on the Beach", blev hun kærester med Casper Balo, men det forhold endte som bekendt særdeles turbulent og voldsomt.

Læs mere om det her:

Derfor var det også noget uventet, at Pernille pludselig blev forelsket i Marcus. Hun havde regnet med, at hun skulle forblive single i noget tid.

- Jeg havde bestemt ikke regnet med at finde kærligheden. Jeg var 100 procent sikker på, at den ikke ville dukke op, og jeg havde egentlig besluttet mig for at lukke ned følelsesmæssigt. Men jeg har virkelig aldrig været gladere, fortæller tv-baben.

Selv om hun ikke havde forventet kærligheden, så fandt hun den altså. Og Pernille er ikke i tvivl om, hvad hun er faldet for ved Marcus.

- Marcus er virkelig jordnær. Han hviler i sig selv, er forstående, kærlig, sjov og utrolig omsorgsfuld. Der er ingen tvivl om, at jeg er faldet for hans personlighed, hans store arme (joke a side) smil og øjne, griner hun og fortsætter:

- Vi har samme passion for fitness, samme humor og er meget ens på mange punkter.

Sponsoreret indhold