Ret vækker opsigt: Ville du spise denne andehals - med hoved?
Gæster i den trendy restaurant Westerns Laundry i det nordlige London fik formentlig velkomstdrinken i den gale hals, da de nærstuderede tavlen med dagens menu.
For blandt retter med grillet makrel og røget ål kunne man bestille retten ved navn "Farseret andehals med majroer og linser".
Og et foto af retten på Instagram har i den grad fået folk til tasterne. Det er uklart, om retten er færdigtilberedt på billedet, hvor andehalsen - inklusiv hovedet med øjne og næb - ligger på et fad, og en stump kødsnor lukker af for andehalsen.
Artiklen fortsætter under billedet
- Vi vil gerne ære livet af de dyr, som vi tilbereder, ved at bruge alle deres dele. Der er for meget spild i vores branche ved, at vi køber værdifulde udskæringer og kasserer resten af dyret, skriver restauranten til den iøjnefaldende ret.
Retten med fyldt andehals koster 160 kr. og har fået en blandet modtagelse i kommentarfeltet:
- Det er for meget, lyder dommen fra én.
- Wak wak, skriver en anden og kan henvise både til den lyd, en and siger, eller engelsk slang for, at man er skør.