Reality27. februar 2022

Endnu en paradiso tjekker ind i "Date mig i et døgn"

Der er flere kendte ansigter i det nye realityprogram "Date mig i et døgn", og nu tjekker endnu en kending fra "Paradise Hotel" ind i sommerhuset.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/abc02124.jpg
 Foto: NENT Group/Janus Nielsen

Første afsnit af "Date mig i et døgn" bød på et gensyn med den tidligere Mr. Paradise Kian Damsgaard, som gjorde sig bemærket på flere måder.

Siden har seerne også haft glæde af realitykollegaen Dolken med det borgerlige navn Martin Vinther, og nu tjekker der altså endnu et kendt ansigt ind i programmet, hvor deltagerne skal bo sammen med en blind date i 24 timer.

Et turbulent år

I ugens afsnit træder 24-årige Ida McKenna Christiansen, der medvirkede (og blev Miss Paradise) i "Paradise Hotel" i 2019, nemlig ind i "Date mig i et døgn"-sommerhuset.

– Jeg blev kontaktet og spurgt, om jeg ville komme til casting på det her nye program. Jeg syntes, det lød meget sjovt ovenpå det meget turbulente år, jeg lige har været igennem, siger Ida McKenna Christiansen til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/date-mig-i-et-doegn-_6218c650c9f1a.jpg
 Foto: Discovery Networks Danmark

Ida McKenna Christiansen i "Date mig i et døgn". Foto: Discovery Networks Danmark

Sidste år var turbulent for hende, fordi hun i marts 2021 mistede sin lillebror til en uhelbredelig sygdom. En tragisk oplevelse, hun også deler med sin date i programmet, hvor hun for første gang får sat ord på det.

– I september (2020, red.) fik vi at vide, at nu har han nok ikke så lang tid tilbage at leve i. Jeg opgiver alt: Min ekskæreste, min karriere, mit liv i Vanløse, fortæller Ida McKenna Christiansen.

Hør Ida fortælle om sin bror i klippet her:

Artiklen fortsætter under videoen …

ET BRAG AF EN VELKOMST

To uger før optagelserne fik Ida McKenna Christiansen at vide, at produktionen nu havde fundet et godt match til hende.

– De sagde "det bliver pissegodt", og jeg var sådan: "Fedt, er han pæn?" Der svarede de bare: "Han er i hvert fald sjov", husker paradisoen om den nervepirrende tid, inden hun flyttede sammen med sin blind date.

Og det er noget af en begyndelse, Ida McKenna Christiansen får i programmet. Hun lægger nemlig ud med en eksplosiv velkomst til sin blind date, da hun affyrer et konfettirør i hovedet på ham, idet han træder ind ad døren.

Se det i klippet her:

Du kan se "Date mig i et døgn" hver søndag på Discovery+.

Sponsoreret indhold