Reality3. juni 2022

Iskold luft: Teresa får fjernet venindetatovering med Christel

En uge efter Teitur Skoubos voldtægtsdom brød ekskæresten Christel Trubka tavsheden og tog afstand til sin tidligere flamme. Det mærker hun nu konsekvenserne af
Christel Trubka og Teresa Ovenberg
Christel Trubka og Teresa Ovenbergs venskab ser ud til at være gået i stykker.
 Foto: Privat

Selv om betingelserne var svære, blev Christel Trubka og Teresa Ovenberg tætte veninder efter deres medvirken i den nu slettede sæson seks af "Ex on the Beach".

Christels ekskæreste er den nu voldtægtsdømte Teitur Skoubo, som siden blev kærester med Teresa.

Alligevel blev de to reality-skønheder tætte venner. Faktisk kaldte de hinanden for sjæleven og andre rørende superlativer.

Venskabet var endda så stærkt, at Christel og Teresa besluttede sig for at få en matchende tatovering for at hylde deres særlige bånd til hinanden.

Tatoveringer sidder på begge tv-babes, og den forestiller koordinaterne på Gran Canaria, hvor de to mødte hinanden for første gang under optagelserne af "Ex on the Beach".

Men så blev Christels eks - Teresas nuværende kæreste - Teitur Skoubo dømt for voldtægt. Det ser ud til at have ændret alt.

I onsdags brød Christel tavsheden om sagen, og i et opslag på Instagram slog hun fast, at Teitur aldrig har gjort hende noget, men at hun efter dommen tager afstand til sin ekskæreste.

- Jeg har valgt at tage afstand, til en jeg holder af. Jeg vælger at stå med offeret og sender min kærlighed og dybeste tanker hendes vej, skrev Christel blandt andet i opslaget.

Det er tilsynladende ikke faldet i god jord hos Teresa eller hos Teiturs familie. Blandt andet ytrede en af den voldtægtdømte tv-kendis' søstre sig negativt om Christels udtalelse i kommentarfeltet under opslaget.

Christel Trubka, Fie Laursen og Teresa Ovenberg
Christel er langt fra den eneste af Teiturs reality-venner, som har taget afstand efter dommen. Først støttede Fie Laursen sin nu fængslede ven, men siden trak hun i land og støttede offeret for voldtægten begået af Teitur.
 Foto: Privat

- Jeg skal have fjernet ALLE mine tatoveringer, siger Teresa i dag i en story på Instagram.

Det gælder altså også venindetatoveringen, som hun har med Christel.

Ifølge Teresa er grunden til fjernelsen af tatoveringen ikke Christels afstandstagen til hendes kæreste Teitur.

- Mine tatoveringer er meget tykke og dybe, og jeg kan bedst lide de tynde, som jeg desværre ikke har. Så nu vil jeg hellere være clean og ikke have nogen tatoveringer, så det skal jeg nu, forklarer Teresa.

Sponsoreret indhold