Reality7. juni 2022

Her er han: Regitze Bach har fået en kæreste

"Ex on the Beach"-stjernen Regitze Bach har i et halvt år gået med en stor hemmelighed. Nemlig at hun har en kæreste
Regitze Bach
Regitze er en af de helt store personligheder i den aktuelle sæson af "Ex on the Beach".
 Foto: Gregers Overvad

Nikolai Buhl er navnet på den heldige fyr, som nu kan kalde "Ex on the Beach"-profilen Regitze Bach for sin kæreste.

Det afslører hun i et interview med SE og HØR.

Hemmeligheden har Regitze mere eller mindre frivilligt holdt på længe.

- Vi har været sammen uafbrudt siden starten af januar. Jeg var ikke hjemme særlig længe fra ”Ex”, før jeg fandt ham, forklarer hun.

Faktisk mødte Regitze allerede Nikolai, før hun tog afsted til Caribien for at være med i "Ex on the Beach". Og det var tæt på, at han gjorde hende selskab.

- Vi havde en enkelt aften sammen, og så tog jeg til ”Ex”. Han blev også spurgt, om han ville være med, og han var halvvejs afsted, men det skete så ikke pga. et nyt arbejde, og det passede ikke lige ind, fortæller hun.

At skulle gå med så stor en hemmelighed er ikke nemt.

Slet ikke når man fra den ene dag til den anden bliver et offentligt kendt ansigt, fordi man er med i landets største reality-program.

Regitze Bach og Nikolai Buhl
Regitze og Nikolai har været kærester i et halvt år.
 Foto: Privat

- Hvis jeg lagde ud, at jeg havde en kæreste, så ødelagde det spændingen for de små romancer, man har i programmet. Så ved man godt, at det ikke bliver til noget, forklarer Regitze og fortsætter:

- Det har været svært at holde helt hemmeligt, men jeg har også været ærlig. Vi har gået hånd i hånd og været ude at spise, og hvis folk har spurgt mig i byen, har jeg også sagt, at jeg har en kæreste.

Nu er hemmeligheden langt om længe ude, og det er Regitze lettet over. Så kan hun endelig fortælle om den heldige fyr.

- Vi mødte hinanden på Instagram tilbage i oktober. For at være helt ærlig tror jeg, at det var mig, der skrev først. Jeg reagerede lige på en story, afslører Regitze, som efter lidt betænkningstid får sat ord på, hvad hun er faldet for ved Nikolai:

- Det er svært lige pludselig at skulle sætte ord på, men han er virkelig sød og betænksomhed. Og så er han virkelig god til at acceptere mig for mig.

Sponsoreret indhold