Kendte16. juni 2022

Jennifer Aniston lagt for had efter Paris Hilton-udtalelse

"Venner"-stjernen er landet i en regulær shitstorm
Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston.
 Foto: MEGA

Det går ikke så godt for Jennifer Aniston i disse dage.

Den 53-årige "Venner"-stjerne er i hvert fald landet i en regulær shitstorm efter en uheldig kommentar om Paris Hilton under et nyligt interview.

Det skriver Daily Mail.

Ifølge det britiske medie blev Jennifer Aniston interviewet sammen med skuespilleren Sebastian Stan, der er aktuel i miniserien "Pam & Tommy", som handler om ægteskabet mellem Pamela Anderson og Mötley Crüe-trommeslageren Tommy Lee.

Undervejs i interviewet begynder Jennifer Aniston og Sebastian Stan at tale om Pamela Andersons og Tommy Lees lækkede sexvideo tilbage i 1995, og det er her, "Venner"-skuespillerinden siger det, der har fået sendt hende i modvind på sociale medier:

- Det var på det tidspunkt, at internettet virkelig formede en kultur for, hvordan folk kunne blive berømte, siger hun og fortsætter:

- Det der med, at folk bliver kendt uden rigtigt at gøre noget, men alligevel kan de få de her utrolige karrierer. Se selv på Paris Hilton, Monica Lewinsky og den slags typer.

Artiklen fortsætter under billedet...

Paris Hilton.
Paris Hilton.
 Foto: MEGA

Jennifer Aniston hentyder her til Monica Lewinskys utroskabsskandale i 1998 med den daværende præsident, Bill Clinton, mens hun med Paris Hilton hentyder til dennes lækkede sexvideo med sin daværende kæreste Rick Salomon i 2004.

- Jeg føler mig heldig, fordi vi fik en smag på branchen, inden den blev til det, den er i dag, siger Jennifer Aniston i interviewet og fortsætter:

- Før man blev kendt fra TikTok, YouTube eller Instagram. Det er næsten som om, at skuespillernes job er ved at forsvinde.

"Nepotisme-barn!"

Ifølge Daily Mail fik Jennifer Anistons udtalelser lynhurtigt ben at gå på. Især på sociale medier, hvor hun er blevet lagt noget nær for had.

Mange mener nemlig, at skuespillerinden fuldstændig glemmer, at hun selv havde en fordel i branchen, fordi hun selv er datter af den afdøde "Days of Our Lives"-stjerne John Aniston.

Flere kritikere kalder hende på sociale medier for et "nepotisme-barn" og hentyder altså dermed til, at hun kun er nået så langt på grund af sin berømte far.

- Jennifer Aniston skal køle ned. Det var nepotisme, der fik hende ind i branchen, og nu fortsætter hun med at tjene 20 millioner dollars om året for et tv-show (Venner, red.), der sluttede for en evighed siden, skriver en bruger for eksempel.

- Jennifer Aniston spiller den samme karakter i alle film, hun er med i, og det er en fuldstændig ligegyldig karakter. Hun kan ingenting, men hun bliver reddet af, at hun altid har medstjerner, som er gode, skriver en anden.

- Jennifer Aniston kunne lige så godt have sagt, at hun er glad for, at nepotismen fik hende indenfor, inden TikTok, YouTube og andre platforme gav andre folk muligheden for at blive opdaget, for i så fald havde hun ikke kunnet slå igennem, lyder det fra en tredje.

Jennifer Aniston har endnu ikke kommenteret kritikken af hende.

Sponsoreret indhold