Reality15. juli 2022

Kasper Skak taler ud om bruddet med Tammie: Derfor gik det galt

Længe før, der var noget, der hed "Bachelor", var der "Paradise Hotel" – og realityparret Kasper og Tammie. 10 år efter bruddet fortæller Kasper Skak, hvad der gik galt for det hotte par
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: Kaspar Wenstrup

Der var også amoriner og kærlighed i luften, første gang Kasper Skak optrådte i et realityprogram. Det gjorde han langt før sin nuværende deltagelse i "Bachelor".

I 2010 kunne vi nemlig se den noget yngre jyde give den gas i "Paradise Hotel" sæson 6 – samme sæson, som gik over i historien på grund af mødet mellem Peter "Ulven" Birch og Amalie Sziegethy.

Men et andet paradisopar, der heller ikke går i glemmebogen trods årenes gang og det faktum, at forholdet gik i stykker for længe siden, er Kasper Skak og Tammie Bergholdt.

Parret fandt sammen på hotellet, og da de kom hjem var programmet, flyttede de sammen i Tammies lejlighed i Aarhus.

Kasper fortalte dengang, at Tammie var hans eneste ene, og at han gerne ville giftes og have børn – to styks – med hende.

Parret boede sammen og var kærester i to år, før forholdet gik i stykker.

Kasper Skak og Tammie Bergholdt
Her ses Tammie og Kasper i Paradise Hotel, mens forholdet stadig var hot.
 Foto: Lotta Lemche / TV3

Kasper Skak, der har været single siden da og lige nu dater løs for at finde kærligheden i "Bachelor", sætter nu ord på, hvad det var, der gik galt dengang.

– Fordi man lærer hinanden at kende i den alder, så voksede vi lige så stille fra hinanden, forklarer realitystjernen, der flyttede sine ting ud af lejligheden og rykkede til København.

– Det var egentlig meget udramatisk. Og sladderbladene er jo meget herovre i København, så vi har kunnet gemme os lidt i Jylland, griner Kasper Skak.

Hør Kasper Skak fortælle om forholdet til Tammie i SE og HØRs program "Sladderministeriet" i videoen øverst i artiklen.

Du kan se hele afsnittet, hvor også Peter "Ulven" Birch er gæst, på vores YouTube-kanal.

Sponsoreret indhold