Kendte3. august 2022

Sangerinden Leona Lewis har født

Den britiske sangerinde Leona Lewis er blevet mor for første gang
Leona Lewis er blevet mor for første gang.
Leona Lewis er blevet mor for første gang.
 Foto: Malte Ossowski/AP/Ritzau Scanpix

Hun væltede alle omkuld med sit sangtalent, da hun første gang i 2006 tonede frem på skærmen i forbindelse med sin deltagelse i det britiske udgave af talentprogrammet "X Factor".

Siden da er det blevet til adskillige hits og ikke mindst tre Grammy-priser for Leona Lewis, der desuden også endte med at vinde den store sangkonkurrence.

Men hvis du synes, det er noget tid siden, vi sidst har hørt noget til den 37-årige "Bleeding Love"-sangerinde, så er det nok, fordi hun har holdt lav profil i forbindelse med sin graviditet.

Og onsdag kunne den britiske skønhed så meddele, at hun og manden, Dennis Jauch, er blevet forældre.

Det lykkelige par kunne den 22. juli byde velkommen til en lille pige, som har fået navnet Carmel Allegra.

Det afslører "Happy"-sangerinden i et opslag, hun har delt på sin Instagram.

På billedet ses det nyudklækkede trekløver med den lille pige i armene.

- Og så var vi tre, skriver Leona Lewis til opslaget, der i løbet af få timer allerede er blevet oversvømmet med lykønskninger fra hendes næsten 740.000 følgere.

I løbet af sin graviditet har Lewis delt ud af masser af søde graviditetsopslag, hvor hun stolt viser maven frem, så følgere af sangerinden kan nok godt forvente, at der i den nærmeste fremtid vil dukke en masse babybilleder op på profilen.

Lewis og Dennis Jauch har været gift siden 2019. Det er blot få måneder siden, at parret kunne afsløre, at de ventede deres første barn.

Parret bor til daglig i Los Angeles.

Siden sin "X Factor"-sejr har Leona Lewis udgivet albums som "Spirit", "Echo" og "Glassheart", ligesom hun også står bag julealbummet "Christmas, with Love".

Sponsoreret indhold