Kendte21. august 2022

Politiet måtte flere gange rykke ud til Christian Stadils fest

Flere naboer klagede over støj fra Christian Stadils store fødselsdagsfejring

Se alle billederne: Christian Stadil holder stor fødselsdag

Christian Stadil Holdt lørdag til søndag kæmpe fest i anledning af sin 50-års fødselsdag.

Og der var i den grad lagt i kakkelovnen til et brag af en fejring, som Hummel-stifteren også havde kaldt "En fejring af livet" til SE og HØR, der var inviteret til at følge fejringen.

Og en fest har Stadil og gæsterne haft. Så stor en fest, at politiet flere gange måtte rykke ud til festen for at ligge en dæmper på lydniveauet.

Det skriver Ekstra Bladet, der har talt med vagtchef, David Eckert, ved Nordsjællands Politi.

– Der har været anmeldelse om musik til ulempe. Man kom derud, hvor der var en stor afholdelse i gang af en 50-års fødselsdag. Vi bad om, at der blev skruet ned for musikken, og det gjorde de. Festen sluttede omkring klokken 02.00 i nat, fortæller han.

Christian Stadil har til SE og HØR også fortalt, at både Tessa, Suspekt og flere dj's stod for underholdningen.

– Vi har været der flere gange. Jeg tror, vi var der to gange. Det var en større fest, må man sige. Politiet havde dog god kontakt til den eventkoordinator, der var på stedet, og musikken blev slukket fem minutter over to, fortæller vagtchef David Eckert, der også tilføjer, at politiet har fået mange anmeldelser i løbet af aftenen og natten.

Til Ekstra Bladet fortæller Christian Stadil, at det nok er svært at undgå, at nogle naboer synes, at lydniveauet er lidt for højt.

Lydniveauet ble dog skruet ned, da både Tessa og Suspekt gik på scenen.

Christian Stadil har inviteret omkring 500 mennesker til fest, efter han sidste år fyldte 50.

Efterfølgende har han ønsket at holde noget større end sidste år, hvor der "blot" var omkring 100 mennesker med til at fejre ham i en spontan fest.

Sponsoreret indhold