Paradise Hotel2. september 2022

Kæmpe kovending: Nu flytter Zilas fra Noras lejlighed

Pludselig er planerne igen ændret
Nora Tveden Thomsen og Zilas Gregersen
Der er i den grad nok at se til for de to paradisoer for tiden.
 Foto: Kaspar Wenstrup/Søren Jul Lamberth

Tingene går stærkt i realityland – og nogle gange rigtig stærkt. Således er Nora Tveden Thomsen og Zilas Gregersen blot lige flyttet sammen – og flyttet fra hinanden igen – før planerne atter er ændret.

I første omgang skulle de to flytte sammen i Noras lejlighed i Sluseholmen i København. Men hurtigt annoncerede Nora, at hun og ekskæresten Andreas, som hun mødte under optagelserne til “Paradise Hotel”, atter havde fundet melodien og skulle flytte tilbage til deres gamle lejlighed i Roskilde.

Men nu er det hele således igen oppe i luften.

Det er ikke mange dage siden, at Zilas flyttede ind i lejligheden på Sluseholmen. Men i dag er dette års “Paradise”-vinder således flyttet ud igen.

Det fortæller de to i hver deres respektive story på Instagram:

– Planen er ændret, i dag er en FORVIRRENDE dag. Zilas er i dag flyttet ud af lejligheden, og den står nu tom, lyder det fra Nora.

– Derfor søger Andreas og jeg eventuelt et par, to venner eller en person, der muligvis er interesseret i at flytte ind i lejligheden hurtigst muligt.

Også Zilas selv sætter ord på den pludselige ændring:

– I mandags kom Nora og fortalte mig, lidt ud af ingenting, at hun havde fundet sammen med Andreas igen, og at hun simpelthen flyttede ud af den lejlighed, vi skulle flytte sammen i, lyder det fra Zilas.

Han forklarer videre, at dagene i denne uge har været aldeles stressende, og at hele situationen pludselig blev økonomisk ustabil.

Zilas har i stedet fundet en lejlighed på Vesterbro i København og mangler som det eneste, at Nora tilbagebetaler det depositum, som han betalte i forbindelse med indflytningen.

På nuværende tidspunkt melder historien ikke noget om, hvorfor Zilas pludselig ikke skal bo i lejligheden med en ny roommate, som de to ellers tidligere havde annonceret.

Sponsoreret indhold