Streaming6. september 2022

Manden bag "Pusher" er tilbage: Se traileren til "Copenhagen Cowboy"

Der er ikke længe til den helt store verdenspremiere på Nicolas Winding Refns nye serie i Venedig. Indtil serien har premiere på det danske Netflix, kan vi varme op med den spritnye trailer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se traileren til Nicolas Winding Refn-serien "Copenhagen Cowboy".
 Video: Netflix

LÆS OGSÅ: Nicolas Winding Refn vender tilbage til Danmark

Efter lang ventetid er den her endelig!

Traileren til Nicolas Winding Refns kommende Netflix-serie "Copenhagen Cowboy".

Serien, der af Netflix beskrives som 'en spændingsfremkaldende, neondrenched noir-serie', består af i alt seks afsnit og forventes at have premiere senere i år.

"Pusher"-skaberen har med "Copenhagen Cowboy" lavet en serie om Københavns kriminelle underverden og byder på et stjernespækket cast - hvor der også er danskere iblandt.

https://imgix.seoghoer.dk/2022-09-05/2022959450_1.jpg
 Foto: Netflix
"Copenhagen Cowboy".
"Copenhagen Cowboy".
 Foto: Netflix

I serien møder vi den unge kvinde Miu spillet af Angela Bundalovic, som gør sit bedste for at navigere sig gennem Københavns hemmelige miljø.

I sin søgen efter retfærdighed møder hun sin nemesis, Rakel, og det leder dem begge ud på en odyssé gennem det naturlige og overnaturlige. Fortiden transformerer og definerer i sidste ende deres fremtid, da de to kvinder opdager, at de ikke er alene – de er mange.

- Med "Copenhagen Cowboy" vender jeg tilbage til min fortid for at forme min fremtid ved at skabe en serie, en udvidelse af mine konstant udviklende alter-egoer – nu i form af min unge kvindelige helt, Miu, lyder det fra Winding Refn i en pressemeddelelse.

- At bringe denne serie til live gennem samarbejdet med Netflix har på alle måder været en helt vidunderlig oplevelse. Jeg opfatter ikke kun Netflix som min partner med mange mulige eventyr i fremtiden, men også som mine venner. Et nyt udtryk er født: Netflix Winding Refn.

"Copenhagen Cowboy".
"Copenhagen Cowboy".
 Foto: Netflix
"Copenhagen Cowboy".
"Copenhagen Cowboy".
 Foto: Netflix

Angela Bundalovic har tidligere medvirket i den danske Netflix-serie "The Rain".

På rollelisten finder vi også Refns datter, Lola Corfixen, Zlatko Buric, Andreas Lykke Jørgensen, Jason Hendil-Forssell, Li Ii Zhang, Dragana Milutinovic, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.

Winding Refn står bag film som "Valhalla Rising" (2008) med Mads Mikkelsen, "Drive" (2011) og "Only God Forgives" (2013) med Ryan Gosling samt serien "Too Old to Die Young" (2019) med Miles Teller.

Serien har verdenspremiere på Venice Film Festival 9. september.

"Copenhagen Cowboy" består af seks afsnit og har premiere senere i år på Netflix.

Se traileren til "Copenhagen Cowboy" øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold