Viralt2. november 2022

Kvinde fødte på bagsædet af taxaen: Nu har hun fået en stor regning

Få dage efter at have bragt sin lille datter Naia til verden fik denne unge kvinde en rengøringsregning ind ad døren
En 26-årig kvinde modtog en regning for både kørsel og efterfølgende rengøring af hyrevognen, fordi hun fødte sin datter på bagsædet på vej til sygehuset. 
En 26-årig kvinde modtog en regning for både kørsel og efterfølgende rengøring af hyrevognen, fordi hun fødte sin datter på bagsædet på vej til sygehuset.
 Foto: Colourbox

En fødsel kan godt svine ret meget. Så det er naturligvis ikke optimalt at få afviklet sådan en på bagsædet af en taxa.

Men 26-årige Farah Cacanidin havde ikke rigtig noget valg, da hun pludselig gik i fødsel, mens hun sad i hyrevognen på vej til et rutinetjek på hospitalet.

På helt egen hånd fik den unge kvinde hjulpet sin lille datter – der siden har fået navnet Naia – til verden, mens taxachaufføren ringede for at forberede hospitalet i den engelske by Stoke Mandeville på deres ankomst.

Det er det britiske medie The Sun, der skriver om den absurde situation, som dog slet ikke slutter her.

Må punge ud

Dagene gik, og taxafødslen forblev en underholdende anekdote, men chokket blev vendt til vrede og forargelse, da Farah pludselig fik en regning fra taxaselskabet.

I alt beløber hendes udestående for taxakørslen på 90 pund – eller lige omkring 780 danske kroner – for 21 kilometers tur.

260 kroner for selve turen, og over 500 kroner for oprydningen efter fødslen på bagsædet.

– Jeg kan godt forstå, at det laver en del rod. Men det er lidt frækt at opkræve mig de penge, fortæller Farah, der også er mor til sønnen Kairo på 15 måneder, til The Sun.

Hun fortæller, at vandet pludselig gik, da hun havde siddet i bilen i fem minutter.

– Chaufføren spurgte mig, om jeg havde lyst til at holde ind til siden, men jeg bad ham om at fortsætte. Jeg var helt sikker på, at vi ville nå frem, før hun kom, fortsætter hun.

Naia blev indsvøbt i en jakke, før hun blev taget imod af jordemødrene på hospitalet. Hendes mor, Farah, nåede slet ikke at reflektere i situationen.

– Det var så surrealistisk. Jeg fik slet ikke tid til at være bange.

Taxachaufføren har ikke vendt tilbage med en kommentar til The Sun, som oprindeligt har historien, men Farah fortæller, at deres vognmand holder til i samme kvarter som hun og familien.

– Jeg ser jævnligt den bil, som jeg fødte min lille pige i, siger hun.

Sponsoreret indhold