Krimi5. november 2022 (opd. 29. december 2022)

Jages for at narre milliarder ud af Danmark: Her praler Sanjay Shah af sin rigdom på YouTube

Mens danske skatteborgere er blevet adskillige milliarder kroner fattigere, nyder den eftersøgte Sanjay Shah og konen Usha tilsyneladende livet i Dubai
Både Sanjay Shah og konen Usha stiller velvilligt op i indslaget. Det handler så heller ikke om den tiltale for tyveriet af flere milliarder skattekroner, som Sanjay har hængende over hovedet herhjemme. Den nægter han nemlig at sige noget om.
Både Sanjay Shah og konen Usha stiller velvilligt op i indslaget. Det handler så heller ikke om den tiltale for tyveriet af flere milliarder skattekroner, som Sanjay har hængende over hovedet herhjemme. Den nægter han nemlig at sige noget om.
 Privatfoto

SENESTE: Sanjay Shah skal udleveres til Danmark

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

For tiden er Sanjay Shahs liv på 1. klasse måske ikke det fedeste.

Han er en tur bag tremmer i Dubai, mens Danmark forsøger at få ham udleveret for den milliardsvindel, som myndighederne mener, at han står bag.

I dag er briten således tiltalt for at have stjålet ni milliarder kroner i sagen om svindel med udbytteskat.

Men i en frisk video på en YouTube-kanal for folk, der er interesseret i akvariefisk, viser Sanjay Shah og hans kone Usha nu, hvad de mange dejlige penge fra danske skatteborgere blandt andet går til.

Udover et luksushjem i et af Dubais dyreste kvarterer har familien nemlig investeret flere millioner kroner i et kæmpe akvarium.

Det tog hele to døgn at få ind i huset, som man også kan se i videoen. Og det er så avanceret, at det kræver, at en specialist mindst en gang om ugen kommer forbi for at vedligeholde akvariet.

Derimod klarer en husholderske dagligt at pudse de tykke glasruder i akvariet.

Det store akvarium har Sanjay købt, fordi han som barn havde guldfisk, fortæller han med et stort grin i indslaget.

Her kan man også høre ham prale af en flot karriere som finansmand og ikke mindst som filantrop, når han samler penge sammen ved at lave koncerter med nogle af verdens bedst kendte musikere.

Der blev ikke sparet på noget, da det store akvarium skulle ind i parrets luksushjem.
Der blev ikke sparet på noget, da det store akvarium skulle ind i parrets luksushjem.
 Privatfoto

Parret forklarer ligeledes, hvordan de har boet i Dubai i 13 år, fordi de "har brug for varmen".

Sandheden er i dag snarere den, at de er på flugt fra en dansk arrestordre på ham, men ikke på konen. Det fortæller de imidlertid intet om i YouTube-videoen. Man forstår dem godt.

Indtil videre har planen da også virket, da myndighederne i Dubai afviser at udlevere Sanjay Shah til retsforfølgelse i Danmark.

Sponsoreret indhold