Kendte6. november 2022

Blot en måned før sin død: Aaron Carter havde sat sit hus til salg – ville starte "nyt kapitel"

I et nyligt tweet erkendte den nu afdøde Aaron Carter, at det havde været et "super hårdt år", men at han var klar til at starte på et nyt kapitel af sit liv
Her er Aaron Carter fotograferet på den røde løber i 2021. 
Her er Aaron Carter fotograferet på den røde løber i 2021.
 Foto: Mpi09/Capital Pictures/Ritzau Scanpix

Aaron Carters liv endte lørdag formiddag lokal tid alt for tidligt.

Han blev af en "house sitter" fundet død i sit badekar. Blot 34 år blev han.

Men op til sin uventede død virkede Aaron Carter, der for 11 måneder siden blev far til en dreng, som én, der havde livet foran sig.

Det amerikanske ugeblad People skriver, at han en måned før sin død satte sit hus i Lancaster i Californien til salg, fordi han ønskede at starte et "nyt kapitel".

For seks dage siden skar han en luns af salgsprisen, og i den forbindelse fortalte han i et tweet mere om sit hussalg.

– Sælger mit andet hjem. Boligmarkedet har været super god ved mig. Jeg er klar til at starte et nyt kapitel i mit tredje hjem, som jeg har planer om at blive og skabe et smukt liv for min familie. Det her år har været super hårdt, men jeg har lært så meget. Tak for støtten til alle, skrev han i tweetet, hvor han skar 224.000 kr., så prisen ny lød på knap 5,6 mio. kr.

Men Aaron Carter, der før har kæmpet med misbrug, nåede aldrig at flytte ind i sit tredje hjem.

Los Angeles County Sheriff's Department fortæller til amerikanske TMZ, at det var Aaron Carters såkaldte "house sitter", der fandt musikeren livløs i badekarret ved 11-tiden lokal tid og tilkaldte hjælp.

Politikilder fortæller desuden til det amerikanske medie, at mordefterforskere er sendt til Carters hjem i Lancaster i Californien, men yderligere oplyses det, at det er standardprocedure, når en person findes død under sådanne omstændigheder.

Således er det endnu ikke meldt ud, om der ligger en kriminel handling bag Carters død.

Sponsoreret indhold