Reality9. november 2022

Romantisk rejse: Teitur og Teresa sammen igen

Teresa Ovenberg har været fuldstændig tavs om Teitur Skoubo, siden han af landsretten blev frikendt for voldtægt men dømt for vold. Nu er de to dog sammen igen
Teitur Skoubo og Teresa Ovenberg
Teitur Skoubo og Teresa Ovenberg blev kærester efter deres medvirken i "Ex on the Beach".
 Foto: Privat

Kærester eller ej. Det har været det helt store spørgsmål om Teitur Skoubo og Teresa Ovenberg, siden han blev dømt for voldtægt i byretten.

En dom, som han sidenhen er blevet frikendt for af landsretten, og nu er han "kun" dømt for vold.

Selv om Teitur altså er frikendt for voldtægt, har både han og Teresa fortsat deres hemmelighedkræmmeri, når det kommer til deres forhold.

"Ex on the Beach"-parret er trods gentagne forsøg ikke vendt tilbage på SE og HØRs henvendelser og spørgsmål om deres forhold.

Nu er de to dog sammen igen. På Instagram kan man se, at både Teitur og Teresa lige nu er på køreferie i Tyskland.

På det sociale medie har de begge delt billede fra Tyskland, og der er flere ting, der mere eller mindre bekræfter, at de er afsted sammen.

På både Teiturs og Teresa profil kan man se, at de transporterer sig rundt i Tyskland i en Tesla.

Teresa har sågar delt et billede, hvor man kan se en del af Teslaens fører. Det ligner i den grad Teitur.

Den voldsdømte realitydeltager har ligeledes delt billede fra turen til Tyskland. Han har dog ikke delt billeder eller videoer, hvor man kan se Teresa.

SE og HØR har spurgt både Teitur Skoubo og Teresa Ovenberg, om de to er på ferie sammen, og om de stadig er kærester. De er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Sponsoreret indhold