Kendte19. januar 2023

Nu er det afsløret: Her er værterne til Dansk Melodi Grand Prix 2023

Når DR endnu en gang blænder op for Dansk Melodi Grand Prix, så bliver det med et par velkendte ansigter som værter – om end den ene er mere ny i faget end den anden
Heino Hansen og Tina Müller
Heino Hansen og Tina Müller bliver det nye værtspar for Dansk Melodi Grand Prix.
 Foto: Lars H. Laursen/Mikael Rieck

Når Dansk Melodi Grand Prix løber af stablen den 11. februar næste år, så bliver det med komiker Heino Hansen og Tina Müller som værter.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

For Tina Müller er det slet ikke nyt at være stå i spidsen for at introducere de danske kunstnere, der alle skal kæmpe om at vinde en plads i det europæiske melodi grand prix, da hun ligeledes var vært ved de to seneste musikfester.

Men for komiker Heino Hansen bliver det nyt at skulle agere vært.

– Jeg glæder mig virkelig meget til at være vært ved Dansk Melodi Grand Prix. Og så er det på min egen hjemmebane i Næstved, det kan ikke være bedre, lyder det fra Heino Hansen, der løb med prisen som årets komiker ved “Zulu Comedy Galla” tidligere i år.

Den programansvarlige for musikfesten, Erik Struve Hansen siger desuden om valget af de to værter, at valget faldt på netop dem, da de ønsker at appellere mere bredt.

– Jeg er sikker på, at de med deres forskellige baggrunde kommer til at supplere hinanden godt og samtidig være godt selskab for seerne, som er en af de vigtigste opgaver for en værtsduo i Dansk Melodi Grand Prix, lyder det fra Erik Struve Hansen.

Billetterne til musikfesten kan købes fra den 18. november klokken 10, hvor de sættes til salg på drbillet.dk.

Sponsoreret indhold