Viralt14. november 2022

Jeg er 72 år, men bliver forvekslet med en 20-årig: Her er min hemmelighed

Keiko Guest formår at holde sig ung ved hjælp af en helt særlig strategi
Det er svært at se, at Keiko er fyldt 72 år. 
Det er svært at se, at Keiko er fyldt 72 år.
 Foto: TikTok, KeikoGuest

Hun har bestemt nået en alder, hvor hun kan tillade sig at rejse med mimrekort og kræve en plads i bussen.

Men 72-årige Keiko ligner nærmere en, der snart skal til at fejre sin 40-års fødselsdag.

Hun kommer fra Atlanta i den amerikanske delstat Georgia, og så holder hun sig ung gennem – og det vil nok ikke rigtig komme bag på nogen - hyppig motion.

Men det er ikke det eneste, som holder rynkerne og forfaldet fra døren.

Guest afslører nemlig gennem flere videoer og spørgerunder på sin velbesøgte TikTok-profil, at hun helt har kvittet alkohol, og at hun lever udelukkende af plantebaseret kost.

Single og barnløs

I øjeblikket er det superveltrænede og meget ungdommelige internetsensation single, ligesom hun desuden aldrig har fået børn.

For at holde sig i form dyrker hun både gymnastik, ballet, og vægttræning – og gerne minimum tre timers træning om ugen.

– Jeg viser min krop frem, ikke for at være forfængelig, men fordi jeg har det virkelig godt, og jeg arbejder virkelig hårdt for det, fortæller Keiko blandt andet.

– Folk fortæller mig, at jeg ser godt ud i forhold til min alder, men jeg bliver ikke antastet af mænd. Jeg undgår dem, fortsætter hun, før hun understreger, at hun har det ”helt fint” uden en mand i sit liv.

– I stedet retter jeg fokus mod mig selv, og så gør jeg kun ting for mit eget helbred og for mig selv. At være i god form har været min førsteprioritet, siden jeg var 30 år gammel.

Den smukke kvinde indrømmer dog gerne, at hun har gjort brug af lidt snydemetoder. I en alder af 50 fik hun et kirurgisk ansigtsløft, og siden har hun tyet til botox et par gange.

Kigger man Keikos kommentarer igennem på de sociale medier, møder man horder af mennesker, der er på røven over hendes evne til at holde sig evigt ung.

– 72?? Nok nærmere 22 år, skriver én bruger, mens en anden påpeger:

– Jeg er 35 år, og jeg kan slet ikke hamle op.

Sådan så Keiko ud, da hun var 30
Sådan så Keiko ud, da hun var 30
 Foto: TikTok, KeikoGuest

Det er ganske vist noget, der sker sjældent, men når den 72-årige Keiko får negative kommentarer for sine videoer på TikTok, hvor hun både danser og løfter sløret for sine måder at holde sig ung på, er hun ikke bleg for at skyde igen.

– Desværre har jeg fået en del hate. Men jeg ser det som ren jalousi og aldersdiskrimination.

Sponsoreret indhold