Robinson Ekspeditionen22. november 2022

Efter voldsom sviner: "Robinson"-Emil undskylder

Den 24-årige “Robinson”-deltager har forsøgt at undskylde over for Lukas, der mandag måtte forlade ekspeditionen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Allerede i begyndelsen af årets "Robinson Ekspeditionen" blev savnet til kæresten så stort, at Emil besluttede sig for at stille det helt store spørgsmål.
 Video: NENT Group

De seneste dage har særligt én episode været på alle “Robinson”-fans’ læber, efter programmet i sidste uge blev tilgængeligt på Viaplay.

Her blev Lukas stemt ud af sine holdkammerater, og efterfølgende røg beskyldninger om egoisme og manglende værdighed til overhovedet at være en del af ekspeditionen i den grad gennem luften.

Det var særligt Lukas’ “Robinson”-kollega Emil, der gav sin mening til kende:

– Du er den allermindst værdige af os otte, der sidder her, lød det fra Emil, der samtidig påstod, at han havde “hørt nogle rigtig, rigtig ubehagelige ting” om den nu hjemsendte “Robinson “deltager – og desuden flere gange udtalte, at Lukas skulle “tage det som en mand”.

Undervejs i programmet, og også efterfølgende over for SE og HØR, er det en ganske forbavset Lukas, der forholder sig til de hårde ord:

– Jeg prøvede bare at håndtere det, så godt jeg kunne. Jeg kan ikke stå til ansvar for, hvad andre mennesker siger – jeg kan kun stå til ansvar for, hvad jeg selv siger. Jeg ved, hvordan jeg er som person, forklarer Lukas til SE og HØR.

Den, der ler sidst, ler bedst

Episoden ved ørådet har imidlertid fået flere seere op i det røde felt, og til SE og HØR fortæller Emil, at både han og hans kæreste har modtaget trusler samt andre grove beskeder og opkald fra folk, der er vrede over Emils ord.

– Fuck, en nar du var i “Robinson” over for Lukas, dit respektløse svin, dø i et hul, lyder en af de mange beskeder, Emil har modtaget, efter programmet for nylig rullede over skærmen.

Emil indrømmer, at hans hårde ord burde være formuleret mere hensigtsmæssigt.
Emil indrømmer, at hans hårde ord burde være formuleret mere hensigtsmæssigt.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Selv forklarer Emil, at han står ved sine ord – men han indrømmer dog samtidig, at tingene blev sagt alt for hårdt:

– Måden, jeg siger det på, er hård, og det er selvfølgelig min fejl, at jeg ikke får det formuleret bedre. Det var slet ikke det, jeg ville med det, lyder det fra Emil, som tilføjer, at han blot ønskede at forklare Lukas, hvorfor flertallet ønskede ham ude af ekspeditionen.

– Jeg synes, der er nogle ting, jeg siger, som er fakta. Men jeg synes også, jeg får sagt nogle ting, som jeg godt ville have taget i mig, hvis jeg havde muligheden, forklarer Emil og uddyber, at det særligt er ordene “den, der ler sidst, ler bedst”, han fortryder.

Ond “Robinson”-klipning

Selv om Emil medgiver, at hans ord kunne være blevet formuleret bedre, så påpeger han samtidig, at også produktionens klipning påvirker seernes opfattelse i en negativ retning:

– Jeg synes, det er klipningen, der gør, at jeg ser ond ud. Jeg synes ikke, det er de ting, jeg siger. Jeg kan godt selv se, når jeg ser det, at det virker uacceptabelt. Men jeg synes mere, det er klipningen, end at det er ordene, som er onde, forklarer Emil og henviser blandt andet til den musik, der af produktionen er lagt henover episoden.

Undskyld!

Der er ingen tvivl om, at Lukas virker mere end blot en anelse forbavset over de ord, han seks dage før “Robinson”-finalen hører fra sine holdkammerater.

– Det var meget overvældende på tidspunktet. Det kom som et chok – jeg havde overhovedet ikke regnet med at få sådan en smøre fra nogen af dem. Jeg troede, vi havde overhånden, og at vi endelig kunne smide nogle af hold Syd-folkene ud. Så det at jeg røg ud og fik at vide, at jeg er et dårligt menneske, det gjorde da selvfølgelig ondt, forklarer Lukas til SE og HØR.

Han afslører desuden, at han og Emil ikke længere taler sammen.

Ifølge Emil, har han ellers ad flere omgange forsøgt at undskylde overfor Lukas – både på hotellet i Malaysia, mens deltagerne ventede på at vende retur til Danmark, samt efter hjemkomsten.

– Jeg sagde, “jeg er ked af, det blev sagt sådan, og jeg er ked af, at han reagerede, som han gjorde, for det var slet ikke min hensigt”, gengiver Emil og tilføjer, at han i samme omgang mindede Lukas om, at “Robinson Ekspeditionen” blot er et spil.

Ifølge Emil har Lukas dog ikke ønsket at tage imod undskyldningen.

SE og HØR har rakt ud til Lukas, som fortæller, at han ikke har mere at tilføje.

Sponsoreret indhold