Kendte25. november 2022

Ring på fingeren: Er Emil Mide Erichsen blevet gift?

Meget tyder på, at tv-søfarer Emil Mide Erichsen og Louise Ravn Otte har giftet sig
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kronprins Frederik sejlede med Mikkel Beha.
 Video: Aller tv-desk

Alle sømænd er glade for piger, men Emil Mide Erichsens hjerte banker kun for Louise.

Og nu tyder noget på, at søulken er blevet smedet sammen med sin hjertenskær. Det afslører en video på Instagram.

På det sociale medie kan man følge med i renoveringen af Havana, som i øjeblikket ligger på land. Det gamle skibsdæk på familieskibet er blevet slidt og skal skiftes ud med et nyt.

I videoen ser man Emil ligge på knæene og i færd med at skrabe limrester af dækket, som snart skal beklædes med et nyt teaklignende plastikmateriale.

Mens han knokler med spartlen, flasher han en ring, der umiskendeligt ligner en vielsesring på den ene ringfinger.

Emil Midé Erichsen, 32, faldt for sin jævnaldrende gymnasieveninde Louise Ravn Otte, da de sejlede Jorden rundt på Havana. I 2018 blev de forældre til sønnen Hugo og i august sidste kom Rumle til verden.
Emil Midé Erichsen, 32, faldt for sin jævnaldrende gymnasieveninde Louise Ravn Otte, da de sejlede Jorden rundt på Havana. I 2018 blev de forældre til sønnen Hugo og i august sidste kom Rumle til verden.
 (Foto: Dan Mariegaard)

Emil og Louise Ravn Otte fandt sammen under den tre år lange jordomsejling, som man som bekendt kunne følge i TV 2-serien "Kurs mod fjerne kyster", og hvor hun i en periode påmønstrede Havana og sejlede med som gast.

De to kender hinanden fra gymnasiet, men de havde ikke talt sammen i flere år, da Emil en dag genoptog kontakten til hende.

- Jeg skrev en mail til Louise, som jeg ikke havde snakket med i tre-fire år - jeg kunne godt huske, at hun var lidt sød, ha ha - og spurgte hende, om hun havde lyst til at komme ud og sejle med Havana. Og så gik der ikke særlig lang tid, før hun havde købt en enkeltbillet til Indonesien, har Emil Midé Erichsen tidligere fortalt til ALT for damerne.

Siden er parret flyttet sammen i det kolonihavehus i Sydhavnen, hvor Emil er vokset op. Der har de skabt sig deres egen lille familie bestående af sønnerne Hugo og Rumle.

SE og HØR har forsøgt at få bekræftet, at Emil er blevet gift, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Du kan se ringen ved selvsyn ved at bladre tre gange til højre i opslaget herunder:

Sponsoreret indhold