Sponsoreret
12. december 2022

Lisbeth Østergaard overrasker: Her er hendes guilty pleasure

Når det kommer til tv, er Lisbeth Østergaards favoritprogrammer hverken Love Island eller Robinson, som hun og partneren Ralf henholdsvis har været vært på og deltaget i. Hendes guilty pleasure er noget helt andet.
Annonce for Pluto TV
Annonce for Pluto TV
Annonce for Pluto TV
https://imgix.seoghoer.dk/2022-12-01/logosh.jpg

Med to børn og et hus til salg er der nok at se til hos Lisbeth Østergaard og partneren Ralf Østergaard Christensen.

Men det betyder ikke, at der ikke er tid til julehygge hos tv-værten.

– Jeg er totalt meget i julehumør, så jeg pynter op, køber gaver, bager julekager og alt sådan noget. Ralf er også i kæmpe julehumør og har sat julelys op. Og så ser vi altså rigtig mange julefilm on demand i øjeblikket, når drengene sover. Det er den genre, vi kan blive enige om at se.

Det er sjældent, at familien ser tv på samme tid, og derfor bliver tv’et ofte brugt, når Lisbeth Østergaard lige har en halv time for sig selv.

– Vi ser nærmest aldrig fjernsyn sammen i hverdagen, men jeg kan godt lide at smække benene, tænde for tv’et og bare slå hovedet fra i en halv time. Det er Pluto TV perfekt til, da man både kan se on demand-programmer på en halv time og tænde for en bestemt kanal.

Love Island på bananplantagen

Hvor mange gange har du set Love Island, du var vært på?

– Den har jeg faktisk ikke set særlig mange gange. Jeg ved jo om nogen, hvad der sker. Der er ingen surprises der. Jeg så det, da det kørte, men jeg synes, det ville være mærkeligt at sætte mig ned og se noget med mig selv igen og igen. Nogle gange synes mine drenge, at det er meget sjovt, men andre gange er de sådan set ret ligeglade.

Hvad ser vi ikke på tv?

– Vi ser faktisk det hele. Det er et program, hvor de hele tiden optager, så der er ikke noget sted, deltagerne kan gemme sig.

Er der særlige minder, der dukker op fra Love Island?

– Det var en skør tid, for jeg fløj meget frem og tilbage til optagelserne for også at være sammen med min yngste, Carlo, der kun var fem måneder gammel på det tidspunkt. På Gran Canaria boede vi for os selv på en bananplantage, så vi nemt og hurtigt kunne komme til villaen, hvor deltagerne boede. Det var sådan et smukt sted. Og så kunne vi følge med, når deltagerne skulle på date, for alle dates blev filmet på bananplantagen.

https://imgix.seoghoer.dk/2022-12-01/foto1.jpg

Et par tough måneder

Hvor mange gange har I set den sæson af Robinson, hvor Ralf deltager?

– Det vil vores børn gerne se. De kan sindssygt godt lide at se det afsnit, hvor de spiser bøffer, og Ralf vinder. Det synes de er virkelig sjovt. De kan også godt lide afsnittet, hvor Ralf kikser i en labyrint, så de bygger labyrinter til ham herhjemme og driller ham på den måde. De kender også nogle af de andre deltagere, som vi er blevet venner med efterfølgende.

Ralf har haft drømmen om Robinson længe. Kan du mærke en forløsning hos ham, efter han har været med?

– Der er i hvert fald et pres og en spænding, der er væk, efter han har været med. Det er en oplevelse, han ikke ville være foruden, men hvis nogen spurgte, om han skulle være med igen, tror jeg, han ville sige pænt nej tak. Det var en super hård oplevelse, og han var indlagt undervejs. Nu kender han sig selv meget bedre og ved, hvad han kan og ikke kan.

Det at Ralf var på hospitalet, fik Lisbeth ikke at vide, før han var ude af Robinson igen. Da han røg ud, ringede han hjem til Lisbeth.

– Vi snakkede nærmest hele natten, mens han nåede at konsumere det meste af et helt supermarked. Mens vi snakkede, spiste han en pose chips, en hel pizza, en liter cola og masser af kage. Det var vanvittigt. Da fortalte han, at han havde været på hospitalet.

– Jeg var faktisk glad for, at det først var da, jeg hørte om det. Jeg havde prøvet at skrive til Jakob Kjellberg, fordi jeg kender ham, men han var iskold, der var sgu ingen kære mor. Jeg måtte bare tænke på, at intet nyt var godt nyt. Det var et par tough måneder, men vi klarede det.

Guilty pleasure

Men det er hverken Love Island, som hun selv har været vært på, eller Robinson, som hendes mand, Ralf, har deltaget i, der er Lisbeth Østergaards favoritprogram.

– Skal jeg være ærlig nu? Luksusfælden lidt en guilty pleasure. Jeg synes, eksperterne er skidedygtige. De er nogle gange hårde, men retfærdige, og jeg kan god lide at se, hvordan de hjælper folk. Det er ikke fordi, jeg er i samme situation, men jeg kan stadig få gode ideer til, hvordan jeg kan sætte min økonomi sammen.

Hvad kan du ellers godt lide at se på Pluto TV?

– Det er fedt, at man bare kan tænde for en live kanal på Pluto TV, hvis man skal slå hovedet fra, og så kører der Melrose Place eller South Park, som man nemt kan tappe ind i uden at skulle følge med. Jeg kan også godt lide at se Familien Fra Bryggen on demand.

– Der er også de der hus-makeover-programmer som Ekstrem Hjemmeservice og Boligkøb i Blinde, hvor jeg også selv har været vært. Det kan jeg godt lide at se. Masterchef og Masterchef Jul kører også bare på repeat, for det er så afslappende.

Hvad kan Ralf og børnene lide at se?

– For Ralf er der masser af krimi, og så er der en hel kanal med Paw Patrol til ungerne på Pluto TV. Der sidder de tit en halv time med en rugbrødsmad eller nogle grøntsagsstave. Det er en god måde at slappe af på, for de har brug for at koble fra efter en lang skoledag. Det giver mig ro til at ordne lidt.

Hvad kan du godt lide ved Pluto TV?

– Det bedste er, at man aldrig skal betale for det. Det er helt gratis. Det er især fedt i disse tider, hvor man gerne vil spare lidt. På Pluto TV skal man ikke engang logge ind, for man skal ikke registrere sig for at se tv.

– På andre streamingtjenester kan man bruge en hel aften på at overveje, hvad man skal se, og her er der livekanaler, som gør den beslutning nem. Jeg synes også, det er fedt, at der ligger helt nye sæsoner og afsnit af programmer som Paradise og Robinson. Vi bruger det rigtig meget.

Pluto TV

På Pluto TV kan du se over 5.000 timers underholdning i form af film og serier on-demand, lige når du har lyst. Pluto TV har en lang række filmklassikere, serier fra flere årtier samt helt nye film, serier og underholdning fra hele verden.

Pluto TV har også over 100 kanaler med forskellige temaer – fra de største realityshows og livsstilsprogrammer til filmkanaler i alle genrer samt sport, nyheder, musik og underholdning.

Download Pluto TV-appen eller stream fra dit smart-tv, fra din computer, tablet eller telefon – helt uden oprettelse eller login.

Find det hele her.