Reality3. december 2022

Oliver Erngart har fået en kæreste: Nu står han frem med sin Louise

Rygterne har floreret længe, og nu går Oliver Erngart til bekendelse. Til SE og HØR fortæller reality-hugget, at han har fået en kæreste
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Oliver Erngart er ikke længere single, ligesom han var det i den aktuelle sæson otte af "Ex on the Beach".
 Video: Gregers Overvad

Med et charmerende smil og en krop skåret i granit burde det ikke være et problem for Oliver Erngart at få kvinder på krogen.

I sæson otte af "Ex on the Beach", som reality-veteranen er med i, har vi da også set, at hr. Erngart har ret godt styr på det modsatte køn. Men hjemme i Danmark er der kun én, han har øje for.

Det er den 25-årige jyde Louise Lundholm. Hun og Oliver er kærester, fortæller den fortæller den veltrænede tv-fyr til SE og HØR.

- Jeg faldt over Louise på Tinder en aften jeg stenede derhjemme. Og da jeg så fandt hende, var jeg allerede fuldstændigt solgt, fortæller Oliver til SE og HØR.

Trodser stor afstand

Til daglig bor Oliver i Roskilde, hvor han har sønnen Mio hveranden uge. Og Louise? Ja, hun bor lige knap tre timer væk i bil, nemlig i Århus. Det har dog ikke sat en stopper for forholdet.

- Vi sås kort tid efter, vi matchede på Tinder, og vi har senere hen set meget til hinanden, trods hun bor i Aarhus og jeg i Roskilde, forklarer han.

Oliver Erngart og Louise Lundholm
Den 25-årige Louise har slået benene væk under Oliver.
 Foto: Privat

For når det er ekskæresten Anna Seneca, som har sønnen Mio, så skynder Oliver sig ud i bilen og over Storebæltsbroen. "Hjem" til Århus og Louise.

- Distancen er selvfølgelig en træls ting, men det gør også at vi når at savne hinanden, slår "Ex on the Beach"-fyren fast.

Har mødt Mio

Når man er far til charmebøffen Mio på halvandet år, så er det helt naturligt at sikre sig, at forholdet er det rette, før man introducerer sit guld for en ny. Det har Oliver naturligvis også gjort.

- Hun mødte Mio i søndags, hvor hun var her til tirsdag. Det var noget, jeg overvejede meget, men jeg er meget sikker på Louise, så jeg kunne ikke se nogen grund til at vente længere, forklarer Oliver.

Oliver Erngart
Oliver måtte undvære sønnen Mio i lang tid, mens han var med i "Ex on the Beach".
 Foto: Søren Jul Lamberth

Men hvad og hvem er det så, som trækker Oliver på tværs af landet, så snart muligheden byder sig?

Muskelbundet er i hvert fald ikke et sekund i tvivl om, hvad han er faldet for ved sin Louise, som han har kysset på i omkring halvanden måned.

- Jeg faldt uden tvivl for Louises dejlige store smil, store smukke øjne og hendes dejlige naturlige look. Og så er hun en kjole pige, hvilket jeg ELSKER om sommeren, slutter Oliver af.

Sponsoreret indhold