Sport19. december 2022

Vilde fejringer fra omklædningsrummet: Laver hovedspring i skraldespand

Hovedspring direkte ned i en skraldespand, champagne, cigarer og dans på bordene. Argentinas VM-fejring gik ikke stille for sig
Bajer og dans på bordene. Argentina forstod at fejre VM-sejren.
Bajer og dans på bordene. Argentina forstod at fejre VM-sejren.
 Foto: Instagram/@kunaguero

Efter en højdramatisk VM-finale kunne Argentina og Lionel Messi kalde sig verdensmestre, da de slog de Frankrig i straffesparkkonkurrence.

Og glæden ville ingen ende tage for argentinerne, der fortsatte fejringen nede i omklædningsrummet, efter at Lionel Messi havde løftet trofæet.

Der var dans på bordene fra den lille argentinske troldmand, mens flere af de andre spillere havde fået en cigar stukket i munden.

Og der var heller ikke sparet på de alkoholiske drikkevarer. Der var både bajer og champagne til verdensmestrene, hvor det nok primært var førstnævnte, der egentlig blev drukket

For meget af champagnen endte nok på gulvet, da spillerne og trænerteamet fik sprøjtet hinanden godt til med den brusende delikatesse.

Det blev da også illustreret, da en af de argentinske stabsmedlemmer fik lavet et hovedspring direkte ned i en skraldespand.

Da han får kæmpet sig ud af spanden, der i mellemtiden er væltet, bliver han oversprøjtet med champagne af de argentinske spillere, der finder stuntet ganske morsomt.

Den argentinske trup får også overrakt en check på intet mindre end 10 millioner amerikanske dollars (næsten 70 millioner danske kroner), hvilket bestemt og helt forståeligt ikke er med til at bringe humøret ned i omklædningsrummet.

Når fejringerne er slut og glædesrusen har lagt sig en smule, så skal sydamerikanerne tilbage til deres respektive klubber for at fortsætte sæsonen.

Det betyder, at Lionel Messi skal tilbage til franske Paris Saint Germain, hvor han igen skal være holdkammerat med den franske stjerne Kylian Mbappé, der var på det tabende hold i VM-finalen.

Også hjemme i Argentina blev sejren fejret, hvor borgerne gik amok i en glædesrus over sejren ved VM.

Sponsoreret indhold