Sport19. december 2022

Smed tøjet, da Argentina blev verdensmestre: Nu kan hun ryge i fængsel

En argentinsk fan, der i ren begejstring smed trøjen og viste det hele, kan ende med at ryge i fængsel i Qatar
Fanen, der smed trøjen, kan risikere at ryge i fængsel i Qatar.
Fanen, der smed trøjen, kan risikere at ryge i fængsel i Qatar.
 Foto: Twitter

En argentinsk kvinde fortryder nok, at hun for rullende kamera og i ren begejstring smed trøjen og flashede sin barm, da Argentina søndag blev verdensmestre i fodbold.

For reglerne i ørkenstaten Qatar er strikse, og før VM bad myndighederne i landet også de mange fodboldfans om at respektere deres kultur. Det gjorde kvinden her ikke, og det betyder nu, at hun kan ende med at ryge i fængsel.

Der har også udarbejdet været udarbejdet et adfærdskodeks til kampene, hvor der blandt andet var et punkt der hed: "Fans må ikke fjerne beklædningsgenstande, eller på anden måde have for lidt tøj på (herunder være topløse), eller afsløre intime kropdsdele".

Det skriver Sky Sports.

Om den topløse kvinde har fået en straf eller Qatars politi har forbarmet sig, melder historien ikke noget om endnu.

Kvinden smed trøjen i ren eufori, da argentineren Gonzalo Montiel fik netmaskerne til at blafre bag den franske målmand Hugo Lloris på det afgørende straffespark, der sendte verdensmesterskabet til Argentina.

Sejren sendte det argentinske hold i ekstase, mens der kunne høres et enormt jubelbrøl i Argentinas hovedstad, Buenos Aires, hvor en kæmpe fest udbrød kun kort tid efter slutfløjtet.

Sponsoreret indhold