Kendte30. december 2022

Line Baun Danielsen løjet død

Den tidligere tv-vært er rasende og kalder det for en "syg og morbid" løgn
Line Baun Danielsen er rasende over "morbid" trend på TikTok.
Line Baun Danielsen er rasende over "morbid" trend på TikTok.
 Foto: Ritzau Scanpix

"Rygterne om min død er stærkt overdrevet!".

Sådan indleder Line Baun Danielsen et indlæg på sin personlige blog, hvor hun samtidig fortæller, at hun uforvarende er blevet del af en trend på TikTok.

En trend, som den tidligere tv-vært kalder for "syg og morbid".

Den omtalte trend startede i USA og er så småt begyndt at sprede sig rundt omkring i verden.

I trenden kan man se unge TikTok-brugere snyde deres forældre ved at fortælle dem, at deres yndlingskendis eller store idol er gået bort.

Tirsdag fik Line Baun Danielsen så tilsendt en video, hvori hun til sit store chok kunne høre, at hun altså er gået bort.

"Line Baun Danielsen, 61, død i julen", kan man høre en ung kvinde sige bag kameraet, hvorefter man kan se kvindens mor blive rystet og spørge, hvad der er sket.

- Det er sket pludselig, lyder det fra datteren.

Line Baun Danielsen skriver på sin blog, at hun i første omgang ikke fattede noget som helst af videoen, men at hendes yngste barn hurtigt kunne fortælle hende, at hun altså var blevet en del af en TikTok-trend.

En trend, som den 61-årige blogger og kommunikationsrådgiver ikke ligefrem finder særlig morsom.

- Vidste man ikke bedre, så var jeg var altså død som i død, skriver hun, hvorefter hun desuden fortæller, at hun hurtigt kontaktede kvinden, som i første omgang ikke rigtig forstod Line Baun Danielsens frustrationer.

- Al min snak om en syg og morbid trend prellede af på kvinden, fortæller den tidligere tv-vært, som dog i sidste ende formåede at hive en undskyldning ud af kvinden.

Kvinden gik ligeledes med til at fjerne videoen, men Line Baun Danielsen fortæller alligevel om den i håbet om at advare andre om den "farlige trend".

- Jeg skriver dette opslag, fordi jeg synes, der er tale om en syg og farlig trend, der ikke hører nogen steder hjemme, og som skal stoppes.

- I en tid, hvor krænkelsesparatheden betyder, at vi knap nok må kommentere på andres udseende, kan det synes underligt, at vi tilsyneladende må lyve andre mennesker døde.

Sponsoreret indhold