Kendte30. december 2022

Jøsses! Sara Maria Franch-Mærkedahl og Nicolaj Kopernikus viser huset frem

Det er ikke småting, der skal ske med vejrværtens og skuespilleren nye hjem, før de kan flytte ind
Sara Maria Franch-Mærkedahl og Nicolaj Kopernikus slutter året af med at strippe deres nye hus fuldstændig indenfor. 
Sara Maria Franch-Mærkedahl og Nicolaj Kopernikus slutter året af med at strippe deres nye hus fuldstændig indenfor.
 Foto: Dan Mariegaard

For blot et par uger siden, kunne SE og HØR afsløre, at forholdet mellem Sara Maria Franch-Mærkedahl og Nicolaj Kopernikus er blevet gravalvorligt.

Parret har købt deres første fælles hjem for intet mindre end 9,5 millioner kr.

Det 136 kvadratmeter store rækkehus fra 1904 ligger på Østerbro, og selv om det mere end 100 år gamle hus allerede har stået parret i en mindre formue, så er skuespilleren og vejrgudinden langt fra færdige med at kaste penge efter deres første fælles hjem.

På parrets fælles instagram-konto @husetikomponistkvarteret fortæller de således, at de har givet sig i kast med et yderst omfattende renoveringsprojekt af de tre etager store hus.

- Vores fine nye hus. 3 - 2 - 1 ... Først nedrivning, renovering og så opbygning. Og hvis I har lyst, så kan i følge med herinde, skriver parret på deres nye fælles profil og opfordrer deres følgere til at komme med gode fif og erfaringer.

I stueetagen skal planløsningen laves om, vægge skal væltes – nogle af dem bærende, køkkenet skal skiftes ud og badeværelset skal forvandles fra gammelt til nyt.

Hele molevitten skal ske efter bæredygtige principper, fortæller de desuden i et opslag.

- Et køkken er kommet væk, og en halv væg er væltet. Den sidste del af væggen skal håndværkerne tage sig af - den er nemlig bærende.

Men hvilken forvandling og pludselig ses det tydeligt - for os i hvert fald - hvor flot det kan blive når vi er færdige, lyder det fra parret, som på ingen måde har mistet modet midt i byggerodet.

Gennem husets 118 år lange levetid, er der kommet adskillige lag tapet, og de mange lag skal nu skrælles af. Parret forudser, at de er i mål med at skrælle af vægge fri af gammel tapet engang til sommer.

Billederne taler for sig selv og siger med al tydelighed, at parret har et stort arbejde foran sig.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Sara Maria Franch-Mærkedahl, men hun er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold