Robinson Ekspeditionen16. januar 2023

"Robinson"-Emil fik sin vilje: Nu skal han og Alberte giftes

Under optagelserne til “Robinson Ekspeditionen” blev savnet til kæresten så stort for Emil, at han besluttede sig for at stille det helt store spørgsmål
Kun få dage før finalen forlod Emil "Robinson Ekspeditionen".
Kun få dage før finalen forlod Emil "Robinson Ekspeditionen".
 Foto: Søren Jul Lamberth

Det kan godt være, at Emil Honoré Andreasen ikke vandt hverken det eftertragtede “Robinson”-trofæ eller den store pengepræmie på 500.000 kroner i sidste sæson af ekspedition.

Til gengæld vandt han i den grad kærligheden, da kæresten gav sit rungende “ja” – og nu skal de to turtelduer giftes.

Emil har tidligere fortalt til SE og HØR, at han og Alberte ikke var helt enige om, hvornår brylluppet skulle stå. Men noget tyder på, at den 25-årige "Robinson"-deltager i den grad har fået sin vilje.

I september forklarede Emil, at han allerhelst så, at de to blev mand og kone inden for et år, mens Alberte ikke mente, at økonomien tillod det. Nu er de to imidlertid nået til enighed:

- Vi holder vores bryllup den 19. august, og vi har inviteret 55 mennesker. Det bliver ikke småt, men heller ikke stort, afslører Emil over for SE og HØR og uddyber, at de inviterede er den tætte familie og venner.

Emil og Alberte lærte hinanden at kende, da de gik i 10. klasse.
Emil og Alberte lærte hinanden at kende, da de gik i 10. klasse.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Parret har besluttet sig for at starte kærlighedsfejringen med en kirkelig vielse og slutte dagen med en god fest. Og allerede nu er der styr på det vigtigste.

Emils forlovede har nemlig allerede brudekjolen på plads - men traditionen tro må gommen altså ikke se den før den store dag. Og det er således blot én af de klassiske bryllupstraditioner, som parret ønsker at følge.

Alberte har således også udvalgt sig et par brudepiger, mens Emil har fundet sig en best man. Derudover er det “Robinson”-vennerne Mikkel og Loay, der skal stå for at holde snor i aftenens festlige indslag, når de to skal agere toastmastere.

– De fylder bare vildt meget efter “Robinson” – vi snakker meget med deres koner og er meget sammen på kryds og tværs. Det var det eneste rigtige, afslører Emil om begrundelsen for sit valg af toastmastere.

Sponsoreret indhold