Kendte18. januar 2023

"Årgang 0"-Stephanie efter svigermors pludselige død: Har taget stor beslutning

Stephanie Siguenza afslører på sin Instagram, at hun i kølvandet på sin svigermors død har taget en stor, livsomvæltende beslutning
"Årgang 0"-darlingen har efter sin svigermors alt for tidlige død taget sit liv op til revision. 
"Årgang 0"-darlingen har efter sin svigermors alt for tidlige død taget sit liv op til revision.
 Foto: Martin Høien

Juletiden har ikke været nem for Stephanie Siguenza og hendes familie.

Kort før jul faldt hendes svigermor Annisette om med et hjertestop til TV 2's "De største øjeblikke", og lige inden jul døde hun efter at have kæmpet for sit liv på hospitalet.

Midt i sorgen har den 22-årige "Årgang 0"-darling reflekteret over sit eget liv, og det har nu medført store ændringer, som hun deler med sine over 55.000 følgere på Instagram.

– Jeg har den sidste måned gået med en lille ting. Det kommer nok ikke som en overraskelse, når jeg siger, at Annisettes død har vendt op og ned på hele familiens liv. Så meget som hele vores verden er faldet fra hinanden, så er der nogle ting hos mig, som er faldet på plads, indleder hun til et foto, hvor der står "Happiness" (glæde, red.).

– Jeg er derfor droppet ud af lærerstudiet. Hvilket har givet mig en del ro. Det var et studie, jeg var glad for, men som ikke længere giver mening for mig, eller som føles rigtig, forklarer hun.

Stephanie Siguenza havde et nært forhold til sin svigermor Annisette. 
Stephanie Siguenza havde et nært forhold til sin svigermor Annisette.
 Foto: Martin Høien

Hun begrunder sin beslutning med, at både hendes mor og svigermor er eller har været sygeplejerske, og hun ønsker nu at gå i deres fodspor.

– Jeg har derfor besluttet at søge ind på sygeplejestudiet. Det er en beslutning, som gør mig glad, det gør mig spændt og ikke mindst motiveret, afslutter hun.

Stephanie Siguenza begyndte på lærerseminariet i 2021, og sidste år skiftede hun fra netuddannelsen til fysisk undervisning på seminariet. Men nu er drømmen om at blive lærer altså udskiftet med drømmen om at blive sygeplejerske.

Sponsoreret indhold