Reality26. januar 2023

Følsom Amalie Szigethy efter drama med Mikkel: Nu har vi fundet ro

De sidste par måneder har været ekstremt udfordrende for Amalie Szigethy, Mikkel Skelskov og deres to døtre. Nu sætter forsidefruen ord på, hvordan hun og pigerne har det lige nu
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Dramaet mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov var en af de største skandaler i kendisåret 2022.
 Video: Aller TV

Striden om døtrene mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov er langt fra ovre.

Kort efter nytår kunne Mikkel fortælle til SE og HØR, at Amalie ikke havde afleveret døtrene til samvær, som ellers var besluttet af Familieretshuset.

- Hun lover, at hun gerne vil samarbejde, men da jeg skal have udleveret pigerne, dukker hun ikke op med dem her mellem jul og nytår. Det vælger hun bare at lade være med, og det er synd for pigerne, for de glæder sig til at komme hjem, sagde han dengang.

SE og HØR har gentagende gange forsøgt at få Amalie til at svare på, hvorfor hun ikke har afleveret Hannah og Josephine. Det har hun ikke ønsket at svare på.

- Denne sag drejer sig om børnene og ikke om Mikkel eller mig. Børnene har brug for ro og omsorg. Jeg ønsker ikke at komme med yderligere kommentarer i denne sag, svarede Amalie.

Endelig fundet ro

Siden har forsidefruen oversvømmet sin Instagram-profil med billederne af hende og pigerne. Hun har dog ikke talt særlig meget om konflikten med Mikkel - indtil nu.

- Jeg elsker, hvordan mine piger altid er energifyldte, glade, fjollede, har humor og kan være sig selv, skriver Amalie i en Instagram-story.

Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov
Luften er stadig iskold mellem Amalie og Mikkel.
 Foto: Lars H. Laursen

- Det er så vigtigt at blive elsket for lige præcis det, du er, og hvem du er, så man kan vokse op med den rygrad og gå ud i verden og møde mennesker på den måde, uddyber den tidligere "Paradise Hotel"-deltager om døtrene.

Herefter kommer Amalie ind på, hvordan hele farcen mellem hende og Mikkel har påvirket døtrene og Amalie selv.

- Vi, jeg, os har endelig fundet ro. Jeg kan mærke på mine søde, små piger, at det hele er okay igen efter at være landet i alt det, som jeg egentlig ikke engang kan beskrive, skriver hun og fortsætter:

- Mange har spurgt ind til os, og jeg er dybt taknemmelig for alt omsorgen og kærlighed, jeg møder på min vej.

Men striden med ekskæresten Mikkel er langt fra ovre. Inden for de næste par måneder skal sagen igen gå sin gang i Familieretshuset, hvor både Amalie og Mikkel vil kæmpe for den fulde forældremyndighed.

- Vi skal igennem en hård tid, men vi klarer den, fordi vi har hinanden, og fordi jeg er både bag og foran dem. Ligegyldigt hvor mange grå hår og poser under øjnene den sidste tid har givet mig, skal det nok komme godt igen, slutter Amalie af med at skrive.

Sponsoreret indhold