Sport2. marts 2023 (opd. 13. marts 2023)

Nicolas Kiesa har datteren Hollie Nolia med på gokartbanen: – Hun vil sgu ikke hjem

Formel 1-eksperten nyder at sætte sig bag rettet og give den gas. Det gør datteren også
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Nicolas Kiesa og datteren Hollie Nolia nyder tiden sammen på gokartbanen.
 Video: SE og HØR

Fart og benzin løber tydeligvis i blodet.

Jan og Kevin Magnussen. Michael og Mick Schumacher. Jos og Max Verstappen.

Måske også Nicolas og Hollie Nolia Kiesa?

I hvert fald er Viaplays Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa og hans 10-årige datter Hollie Nolia begyndt at bruge en del af deres tid sammen på gokartbanen. Farmand kæmper dog ikke lille smule med lige at lure, om datteren er lige så vild med det, som han selv er.

– Den er lidt svær, for hun er jo hestepige nu, og det lever og ånder hun for. Men når vi er sammen og har mulighed for at køre, og jeg så spørger hende, så har jeg lidt svært ved at regne ud, om hun siger “ja” for at gøre hendes far glad, eller om hun rent faktisk godt selv kan lide det, fortæller Nicolas Kiesa til SE og HØR.

Men Nicolas Kiesa så tester Hollie lidt af på banen, så virker det bestemt til, at lysten er der.

– Jeg har trykprøvet det nogle gange, hvor vi har været ude, imens det har regnet, er koldt og ret ubehageligt. Så lægger jeg endda muligheder ind som at gå hjem og se film i stedet med varm kakao – noget der er helt modsat af at være på en gokartbane. Og så vil hun sgu ikke hjem.

– Hun spørger, om hun ikke kan få lov til at køre en gang mere. Så tænker jeg, at det faktisk er fordi, hun synes, det er sjovt.

Hvis ikke de små tryktest på træningsbanen er nok til at overbevise om interessen og glæden ved turene i gokarten, så har en enkelt episode i hvert fald gjort det.

– Sidste år var vi nede og træne i Korsør, og der skulle være DM weekenden efter, så hele jordkloden var oppe for at træne og en masse 8-9-årige knægte med ind i øjnene var klar. Hollie er jo en pige, og hun er også forsigtig, men jeg kan love dig for, da jeg kiggede ud på banen med 25 gokartkørere, der alle kørte, som om de havde stjålet den, og jeg så min datter derude, der var jeg sgu nervøs.

– De kørte både over hende og ind i hende. Så tog jeg hende ind og sagde “Jeg ved sgu ikke helt Hollie, de skal køre DM i næste weekend, det er de bedste i Danmark”, men hun ville ikke stoppe. Hun ville ud at køre en omgang mere, fortæller Kiesa med et stolt smil.

Se Nicolas Kiesa fortælle om den fælles hobby med datteren Hollie Nolia i videoen ovenfor.

Sponsoreret indhold