Sport8. marts 2023

Trine styrer sagerne: Jonas Vingegaard ved kun, at huset er væk

Jonas Vingegaard er ikke meget inde over byggeprojektet i Glyngøre, hvor svigermor Rosa Kildahl skal flytte ind
Jonas Vingegaard kunne sidste sommer fejrer Tour de France-sejren på scenen i Tivoli med familien og folkefest i de københavnske gader.
Jonas Vingegaard kunne sidste sommer fejrer Tour de France-sejren på scenen i Tivoli med familien og folkefest i de københavnske gader.
 Foto: Jesper Sunesen

SE og HØR kunne i februar fortælle, at Jonas Vingegaard og kæresten Trine Marie Hansen er gået i gang med et byggeprojekt i hjembyen Glyngøre.

Ikke til dem selv, men til Trines mor, Rosa Kildahl, der flytter ind sammen med manden Carsten for at komme tættere på barnebarnet Frida.

Til Ekstra Bladet giver Jonas Vingegaard nu en status på, hvordan det står til med projektet. I hvert fald så meget han nu ved af.

For i takt med at cykelsæsonen igen er startet, betyder det også, at familiemanden ikke er meget hjemme, og da Ekstra Bladet spørger, hvordan det står til med byggeprojektet, er det ikke noget Jonas Vingegaard kan svare helt klart på.

– Det ved jeg faktisk slet ikke. Det er mere Trine, der har styr på det. Jeg får bare sendt billeder en gang imellem med, at nu er huset væk. Nu er det gamle hus væk. Det er det sidste, jeg har hørt i hvert fald, fortæller han til avisen.

Det tidligere hus på grunden har altså måtte lade livet for, at bage-darlingen Rose og manden kan få noget nyt og lækkert at bo i.

Jonas Vingegaard fortæller også, at Rosa og Carsten til at starte ed kan leje huset, og at det bliver dejligt at have dem tæt på, så de kan hjælpe til, når han ikke selv er hjemme.

Og netop det var også en af årsagerne til, at Rosa flytter tæt på familien.

– Jeg tænker, at det først og fremmest er Frida, der fik os til at sige ja. Men det bliver også uden have og noget, der skal vedligeholdes, og det er fint, for vi bor i sommerhuset halvdelen af året og rejser meget, fortalte Rosa til SE og HØR i februar.

Jonas Vingegaard er lige nu aktuel i det franske etapeløb Paris-Nice, hvor han, Mads Pedersen, Magnus Cort og Jonas Gregaard ind til videre har domineret løbet.

Sponsoreret indhold