Kendte18. april 2023

Jesy Nelson taler ud: Har ikke haft kontakt med "Little Mix"-medlemmerne i over to år

Den 32-årige sangerinde sætter nu ord på tiden i "Little Mix" og uddyber, at hun ikke talt med nogen af sine tidligere bandmedlemmer, siden hun forlod gruppen tilbage i 2020
Jesy Nelson har netop udgivet singlen "Bad Thing", som omhandler en række mentale problemer samt vold i hjemmet. nbsp;
Jesy Nelson har netop udgivet singlen "Bad Thing", som omhandler en række mentale problemer samt vold i hjemmet.
 Foto: Joel C Ryan/Invision/AP

I 2020 chokerede Jesy Nelson alle, da hun besluttede sig for at træde ud af det britiske pigeband "Little Mix".

Efter knap 10 års succes samt høje placeringer på verdens hitlister måtte sangerinden nemlig erkende, at hendes rolle i gruppen havde haft en negativ effekt på hendes mentale helbred, og derfor havde hun brug for at trække sig.

Men nu – godt tre år efter – er Jesy Nelson igen parat til at udgive musik, og i den forbindelse har hun sat ord på, hvad hun egentlig oplevede i tiden som "Little Mix"-medlem.

Det sker i et større interview med britiske The Sun, hvor hun påpeger, at hun især kæmpede med folks forventninger til hendes krop.

– For mig var mine mentale problemer en vedvarende ting, mens jeg var i "Little Mix". Jeg kæmpede med mine kropsproblemer, jeg blev konstant "trollet" – og jeg kæmpede virkelig, virkelig med det, siger hun.

Det var særligt de mange sammenligninger med de andre medlemmer, Jade Thirlwall, Perrie Edwards og Leigh-Anne Pinnock, der fik bægeret til at flyde over for Jesy Nelson. 
Det var særligt de mange sammenligninger med de andre medlemmer, Jade Thirlwall, Perrie Edwards og Leigh-Anne Pinnock, der fik bægeret til at flyde over for Jesy Nelson.
 Foto: Joel C Ryan/Invision/AP

Nærmere bestemt fortæller hun, at livet som "Little Mix"-stjerne var som at befinde sig "i en maskine", hvor der ikke var plads til at trække vejret og tage en timeout, hvis man var ked af det. Og netop dét var afgørende for, at hun til sidst måtte trække stikket.

– For mig personligt kunne jeg til sidst ikke nyde alle de gode ting, og det er en skam, da jeg havde de mest fantastiske tider i "Little Mix", siger hun og fortsætter:

– Men jeg vil altid sige, at dit mentale helbred er det vigtigste, og du kun leve én gang, så nogle gange er du nødt til at stoppe op og passe på dig selv, siger hun til mediet.

Faktisk afslører hun, at hun slet ikke har talt med nogen af "Little Mix"-pigerne, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock og Jade Thirlwall, siden hun forlod gruppen i 2020.

"Little Mix" splittede da også endegyldigt op – kort efter Jesy Nelsons exit – i 2021. Her meddelte gruppen nemlig i en fælles besked, at de ville gå hver til sit for at arbejde på deres solokarrierer.

Den 14. april udgav Jesy Nelson da også sin længe ventede comeback-single "Bad Thing", som blandt andet omhandler mentale problemer og vold i hjemmet.

Pigegruppen blev dannet som sammensat gruppe til britisk "X Factor" i 2011, hvor de blev den første gruppe, der vandt i programmets otteårige historie.

Sponsoreret indhold