Sport28. april 2023

Simon Pytlick og Lukas Jørgensen ser frem til fælles eventyr: - Vi er rigtig fortrolige med hinanden

I januar triumferede de til VM, og til sommer skifter Simon Pytlick og Lukas Jørgensen sammen GOG ud med tyske Flensburg-Handewitt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Simon Pytlick og Lukas Jørgensen spiller til dagligt sammen i GOG. Til sommer skifter de begge to til Flensburg-Handewitt.
 SE og HØR

For både Simon Pytlick og Lukas Jørgensen var VM i januar ensbetydende med slutrundedebut, og hverken H.C. Andersen eller de to unge gutter selv kunne formentlig have skrevet et flottere eventyr.

De kom hjem med guldmedaljer og kæmpe oplevelser med i håndboldtasken.

Begge er de nu landet i hverdagens ræs igen efter den vilde VM-triumf, og vigtige kampe med deres fælles klubhold GOG venter. De må dog vænne sig til, at opmærksomheden nu er en lidt anden.

- Folk er enormt søde til at komme over og lykønske og spørge om et billede og autograf. Men man skal også lige vænne sig til at interessen for en er markant større, fortæller Simon Pytlick, der bakkes op af GOG-holdkammeraten:

- Det var tydeligt, at der var mange danskere, der fulgte med i januar, for der har været meget fokus. Det var lidt anderledes efterfølgende at gå ned og handle ind eller gå i gågaden i Odense, siger han med et smil.

Fortrolige venner

Nu er fokus rettet mod guldmedaljer med GOG, men om bare et par måneder skal de to unge stjerne pakke håndboldtasken igen.

Denne gang ikke for at rejse med landsholdet men i stedet sammen til den tyske storklub Flensburg-Handewitt, som de begge skifter til. Et nyt eventyr, de to tætte venner glæder sig til.

- Simon og jeg har det sindssyg godt sammen. På banen har vi fundet hinanden, men måske endnu vigtigere uden for banen, hvor vi kan læne os op ad hinanden. Vi er rigtig fortrolige med hinanden, og vi er både en del af det her sammen og nu også Flensburg. Det er lidt vildt, for han er en af dem, jeg nyder at bruge en masse tid og oplevelser med, siger en åbenlyst glad Lukas Jørgensen.

Heldigvis har Simon Pytlick det på samme måde.

- Vi har noget rigtig godt kørende lige nu, som der også kan bygges videre på. Så er vi også rigtig gode kammerater, så det er perfekt, at han skal med derned.

Flytter alene

Selvom der er knald på kalenderen, så er de to stjerneskud begge begyndt at kigge på bolig i det nordtyske, men det ikke nødvendigvis lige til at finde.

- Det kæmper jeg stadig lidt med. Det er ikke det nemmeste at finde i Tyskland. Det er lidt en blanding af, at jeg gerne vil finde noget godt, men at det samtidig ikke skal være alt for dyrt, forklarer Pytlick, der forsøger at finde en lejlighed alene.

Lidt større held har Lukas Jørgensen haft.

- Jeg har fundet et sted at bo, men mangler stadig at få nogle praktiske ting på plads, uddyber Lukas Jørgensen og tilføjer, at han flytter derned alene og altså ikke i første omgang med kæresten, Emma Rants Andersen, men at det ikke kommer til at føles sådan, når han nu har Simon med.

GOG-drengene samlet

Det er ikke helt fremmed, det der venter de to GOG-stjerner i Flensburg.

De bliver nemlig holdkammerater med deres gode ven og tidligere holdkammerat Emil Jakobsen i Flensburg, og han glæder sig også til at få selskab af de ”gamle” drenge.

- Personligt er det også to af mine bedste kammerater, så det bliver fedt at få to dejlige gutter ned, som man også kan hygge med uden for banen, siger den hurtige venstrefløj med tydelig glæde i øjnene.

Sponsoreret indhold