Kendte8. maj 2023

Josephine Højbjerg erkender: Det var hun nervøs for

"Tinka"-stjernen så rejsen til Nepal som en udfordring, hvor hun ville bevise over for sig selv, at hun godt kunne klare presset – selv om hun var meget nervøs for fysikken
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Den 8. maj begynder eventyret, når de seks kendte danskere Christiane Schaumburg-Müller Åxman, Anders Lund Madsen, Søs Egelind, Stig Tøfting, Josephine Højbjerg og Dulfi Al-Jabouri bevæger sig ud på en nepalesisk pilgrimsfærd.
  Video: Viaplay Group

LÆS OGSÅ: Josephine Højbjerg tager stort skridt; Vil flytte hjemmefra

Da Josephine Højbjerg blev spurgt, om hun ville medvirke i "The Journey", var det ikke kun tanken om ekstreme højder og mødet med vilde dyr, der gjorde hende nervøs.

Idéen om, at hun skulle vandre i Nepals bjerge og slæbe på en kilotung rygsæk i forskellige temperaturer, satte nemlig langt flere bekymringer i gang hos "Tinka"-stjernen.

– Jeg var meget nervøs for at tage afsted i forhold til det fysiske, fortæller hun og uddyber:

– Det ville blive en fysisk krævende tur, og jeg er ikke lige den store forbruger af et fitnesscenter. Så jeg vidste bare, at min fysiske form ikke var til at skulle bestige et bjerg, fortæller Josephine Højbjerg.

I "The Journey – 15 dage i Nepal" skulle "Tinka"-stjernen da også vandre gennem Nepals vilde terræn, da hun sammen med fem kendte danskere skulle bevæge sig ud på en pilgrimsfærd gennem den dampende, subtropiske jungle i syd til de sneklædte tinder på verdens tag, Himalaya.

Når "The Journey - 15 dage i Nepal" får premiere, vil "Tinka"-stjernen vise, at hun er meget mere end sine fiktive roller. 
Når "The Journey - 15 dage i Nepal" får premiere, vil "Tinka"-stjernen vise, at hun er meget mere end sine fiktive roller.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Josephine Højbjerg så derfor rejsen til Nepal som en personlig udfordring, hvor hun ville bevise over for sig selv, at hun godt kunne klare det.

Og det gjorde hun.

– Det VAR fysisk hårdt. Og der var nogle gange, hvor jeg tænkte sådan "det kommer aldrig nogensinde til at ske". Også fordi du står der midt i ingenting, og du kan ikke sådan rigtigt gøre noget, fortæller hun og fortsætter:

– Men man kom også hele tiden til et nyt punkt, og så havde man overstået dét, så man fik også hele tiden blod på tanden i forhold til at fuldføre det hele, fortæller Josephine Højbjerg.

Du kan se første afsnit af "The Journey – 15 dage i Nepal" fra den 8. maj på Viaplay.

Sponsoreret indhold