Sponsoreret
16. maj 2023

Med dette trick har du sikkert allerede råd til din drømmebil

Vil du gerne have råd til den perfekte bil med det samme, skal du tilpasse bilen specifikt til dit behov og budget.
Annonce for Nissan
Ariya
logo

Uanset hvor du færdes, bliver du sikkert ofte eksponeret for diverse bilreklamer i bybilledet og på nettet. Og drømmen om den perfekte bil med alle de mest avancerede funktioner kan virke rigtig langt væk, når budgettet ikke rækker så langt.

Med Nissans crossover-modelprogram kan du få en bil, der passer præcis til dit behov og budget. Fidusen er, at du kan tilpasse bilen med det udstyrsniveau, du gerne vil have. Hvis du har ekstra plads i budgettet, kan du altså tilføje lidt på udstyrsniveauet. Og hvis du ikke har, kan du sikkert finde en bil blandt Nissans crossovere, du har råd til.

Her finder du en række modeller med avanceret sikkerhedsudstyr og nye teknologier, der er tilgængelige for enhver pengepung.

Skab overblik

Nissans crossover-modeller findes i mange forskellige varianter, som alle har forskellige udstyrsniveauer og priser.

Det betyder, at du sagtens kan finde en variant, der passer til dit behov, men som du også har råd til. Den gode nyhed er, at har du set dig varm på en fed blå Nissan Qashqai, som ikke har de funktioner, du drømmer om, kan du blot tilvælge de funktioner.

Det kunne ikke være nemmere. Det kræver blot, at du finder ud af, hvad du gerne vil have, og hvad du har plads til i budgettet.

Nissan Juke

Juke

Nissan Juke: Pris fra kr. 219.900, privatleasing fra kr. 2.995 og kr. 4.995 i udbetaling. Find Nissan Juke her.

Nissan Juke er en lille, men rummelig SUV med et atletisk design, som fås til kun 219.900 kr. som benzinudgave med masser af lækkert udstyr.

Du får blandt andet masser af sikkerhed for pengene. Med det laveste udstyrsniveau får du nemlig både skiltegenkendelse, en vognbaneassistent, der aktiverer en alarm ved overskridelse af vognbanen, samt en nødbremse, der selv registrerer andre biler, fodgængere og cyklister. LED-forlygterne øger sigtbarheden med op til 10 meter. Juke har desuden fartpilot, bluetooth og en infoskærm i instrumentpanelet.

Vil du gerne have lidt flere hestekræfter, kan du overveje at købe Juke som hybrid. Her får du nemlig en stærkere version af crossoveren med 143 hestekræfter i alt. Prisen på den billigste variant af hybriden, N-Connecta, er 309.900 kr.

Er du på jagt efter endnu flere funktioner, tilbyder Nissan et hav af ekstraudstyr, som gøre Juke til din helt personlige drømmebil. Du kan for eksempel få fantastisk lyd gennem et avanceret Bose Audio System. Eller du kan få en lækker touchskærm i instrumentbrættet med et NissanConnect-infotainmentsystem, hvor du kan tilslutte iPhone eller Android.

Nissan Qashqai

Qashqai

Nissan Qashqai: Pris fra kr. 279.900 og privatleasing fra kr. 3.795 og 0 kr. i udbetaling. Find Nissan Qashqai her.

Skal hele familien på camping, eller er du bare fan af et vovet design, så er Nissan Qashqai en bil for dig. Den praktiske mild-hybrid-SUV er en af de mere populære modeller i Danmark, og med god grund.

Qashqai har nemlig vundet flere priser. I 2021 blev den kåret som den sikreste SUV i sin klasse og landede en flot andenplads i konkurrencen om at blive Årets Campingtrækker. Den har også Isofix-beslag til autostolen, så du kan tage hele familien med på campingferie uden at være nervøs.

Den billigste variant, Visia, koster kun 279.900 kr., da Nissan tidligere på året har sat prisen over 20.000 kr. ned. Men det betyder ikke, at de har skåret ned på udstyret. Selv om Visia har det laveste udstyrsniveau, får du meget for pengene. Det inkluderer blandt andet intelligente LED-for- og -baglygter, opvarmede, elbetjente sidespejle og imponerende 504 L bagagerumsvolumen. Derudover har den en adaptiv fartpilot og bluetooth.

Du får topklasses sikkerhed i selv den billigste variant. Når bilen er sat i bakgear, træder den intelligente nødbremse i kraft. Desuden har Qashqai vognbaneassistent, blindvinkelsalarm og træthedsregistrering.

Qashqai findes med både to- og firhjulstræk. Mild-hybrid er en teknologi, der forbedrer brændstoføkonomien ved at lagre den energi, der opsamles ved nedbremsning, i et litiumbatteri, så det kan bruges ved lav fart. På den måde sparer Qashqai på energien – og dermed på udgiften – mens du kører.

Nissan Ariya

Ariya

Nissan Ariya: Pris fra kr. 359.900 og privatleasing fra kr. 4.795 og kr. 9.995 i udbetaling. Find Nissan Ariya her.

Da den nye Nissan Ariya landede på markedet, var det med tydelig inspiration fra den japanske futurisme. Den er perfekt til dig, der får efter strømlinet design og en bil, der kører 100 % på el.

Prisen på Ariya er også fordelagtig, da den blev sat ned i år. Derfor kan du nu få fingre i den helt nye variant, Engage til 359.900 kr.

Engage-varianten har en rækkevidde på op til 404 km, og den indbyggede oplader kan håndtere en højere ladestyrke på 22 kW. Det betyder, at du ikke skal vente så længe på en opladning, hvilket jo er en klar bonus.

Du får masser af udstyr i selv den billigste model af Ariya. Blandt andet har den intelligente LED-for- og -baglygter, e-Pedal step, trådløs Apple CarPlay, to 12,3” digitale skærme med swipe funktion og navigation og meget mere.

Ariyas har også sikkerhed i topklasse. Du får nemlig både bakkamera, skiltegenkendelse, blindvinkelsalarm, træthedsregistrering, intelligent nødbremse både for og bag med fodgænger- og cyklistgenkendelse samt vejkrydsassistent.

Nissan X-Trail

X-Trail

Nissan X-Trail: Pris fra kr. 449.900 og privatleasing fra kr. 4.795 og kr. 24.995 i udbetaling. Find Nissan X-Trail her.

Hvad ville du sige til at få elbilfølelsen, men uden nogensinde at skulle stoppe for at lade op? Det kan du få med Nissans crossover-SUV, X-Trail.

Den kører nemlig på Nissans helt unikke e-POWER-system. Nissan e-POWER er en unik elteknologi, hvor en brændstoføkonomisk benzinmotor oplader det elektriske batteri, mens du kører. Du får altså den lækre, støjsvage følelse af at køre på el, men du behøver aldrig vente på en opladning.

X-Trail fås også med en mild-hybrid-motor som Qashqai, og varianten med det laveste udstyrsniveau, Acenta, har en pris fra 449.900 kr. For de penge får du en lang række avancerede funktioner. Her er blandt andet LED-forlygter, der sikrer ekstra godt udsyn. X-Trail har også en vognbaneassistent, der aktiverer en alarm, når du overskrider din egen vognbane, samt en intelligent nødbremse, der registrerer fodgængere og cyklister.

Tilpas efter behov og budget

Du kan altså let op- og nedskalere budgettet, hvis du er på udkig efter en Juke, Qashqai, Ariya eller X-Trail, så du kan få lige præcis den bil, du drømmer om.

Til versioner af alle fire modeller kan du tilvælge Nissans ProPILOT-teknologi. Det er en unik teknologi, der hjælper dig med styring, acceleration og opbremsning. På den måde kan du altid føle dig komfortabel, tryg og rolig, selv i myldretiden eller på motorvejen.

Nissans ProPILOT-teknologi medfører en vognbaneholder til den adaptive fartpilot, der kommunikerer med navigationssystemet og nedsætter hastigheden, når du nærmer dig en rundkørsel og ved afkørsler på motorvejen.

Topsikkerhed over hele linjen

Med Nissans crossover-modelprogram kan du trygt køre ud i verden – også hvis du har børn med. Alle fire modeller har nemlig opnået imponerende fem stjerner i de seneste sikkerhedsbedømmelser fra Euro NCAP.

Euro NCAP er et europæisk testsamarbejde, som har testet bilers sikkerhed i 25 år og opstiller strenge krav i kategorier som passagerbeskyttelse og børnebeskyttelse.

I passagerbeskyttelse af voksne opnår Juke en scoring på 94 % og i beskyttelse af børnepassagerer lander den på 85 %.

X-Trail får en karakter på 91 % i kategorien passagerbeskyttelse af voksne, mens Ariya får 86 % i samme kategori. I kategorien beskyttelse af børn scorer både Ariya og X-Trail også rigtig højt og opnår bedømmelser på hhv. 89 % og 90 %. De har begge avancerede systemer til børnesikring, såsom Isofix-beslag.

NISSAN

Med Nissans crossover modelprogram har du mulighed for at skræddersy køreturen til dine behov og dit budget. Uanset om du vælger den atletiske hybrid Juke, den kraftfulde mild-hybrid Qashqai, den elegante elbil Ariya eller den unikke X-Trail med e-POWER, kan du i samarbejde med Nissan bygge din helt egen bil. På den måde skal du kun tage stilling til farve og udstyrsniveau. Alle fire modeller scorer desuden hele fem stjerner ved den seneste sikkerhedsbedømmelse fra Euro NCAP, så du kan nyde en tryg og komfortabel køretur, uanset hvor du skal hen. Læs mere, og find tilbudspriser på alle modellerne her.