Kendte1. juni 2023

Supermodel Nina Agdal taler dansk til kæresten Logan Paul i populær podcast

Nina Agdal hjælper sin kæreste, Logan Paul, med at promovere læske- og energidrikken Prime, der snart kan erhverves i danske supermarkeder
Nina Agdal laver en gæsteoptræden i det nyeste afsnit af sin kæreste podcast IMPAULSIVE.
Nina Agdal laver en gæsteoptræden i det nyeste afsnit af sin kæreste podcast IMPAULSIVE.
 Foto: John Nacion/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ – Melder ud: Nu kommer PRIME Hydration til disse danske supermarkeder

Det er alment kendt, at amerikanere har mere end almindeligt svært ved at forstå dansk, for slet ikke at tale om at tale det danske sprog.

Så hvad gør en stor amerikansk stjerne, når han skal lancere sit populære produkt i de nordiske lande?

Han får selvfølgelig sin danske supermodel til at gøre det for sig i sin egen populære podcast med millioner af lyttere.

Sådan gik det for nylig for sig i Logan Pauls podcast IMPAULSIVE, da youtuberen ville gøre opmærksom på, hans læske og energidrik, Prime, snart kan købes i udvalgte danske supermarkeder.

– Vil du ha' kaffe?

Paul kommer sammen med den danske supermodel Nina Agdal, og den 31-årige influencer, med 1,7 millioner følgere på Instagram, ved lige, hvad hun skal sige, da Logan ringer hende op.

Inden da vil han dog lige vise, at han har lært op til flere danske fraser af sin kæreste.

– Vil du ha’ kaffe? Go' morgen, skat, lyder det stolt fra Youtuberen, der får ros fra Nina, som kvitterer tilbage med et "go morgen, skat."

Herefter spørger modelkæresten, om hun ikke skal pitche sin kærestes læskedrik.

– Hold dig hydreret og drik Prime, slutter Agdal sin salgstale af, før Logan Paul og hans medvært, Mike Majlak, bryder ud i en hård latter.

– Utroligt! Hvordan kan det være et rigtig sprog, spørger Majlak retorisk, før han konstaterer, at det danske sprog lyder som noget, der skulle bo i en iglo.

Det udsagn kan danske Nina desværre ikke nå at forsvare, da hun allerede har lagt på igen. Hun skulle nemlig tilbage til sine yogaøvelser, som hendes kæreste havde afbrudt hende i.

Nina Agdal har poseret for mange store mærker og medier. Her ses hun hjælpe SAUVAGE med at lancere sin sommerkollektion i 2013.
Nina Agdal har poseret for mange store mærker og medier. Her ses hun hjælpe SAUVAGE med at lancere sin sommerkollektion i 2013.
 Foto: All Over Press

Besat af kæresten

Jake Paul og Nina Agdal fandt sammen i 2022. Før Paul har den danske skønhed blandt andet datet selveste Leonardo DiCaprio.

Senest datede hun supermodellen Christie Brinckleys søn, Jack Brinkley-Cook, som hun brød med i 2021.

Nu ser hun til gengæld ud til at være ovenud lykkelig med sin amerikanske kæreste, der blev kendt for sine højenergiske YouTube-videoer.

I april lagde hun et billede op på sin Instagram-profil af de to turtelduer, der ikke sidder mange millimeter fra hinanden.

- Besat af denne dreng, skrev Agdal til billedet.

Sponsoreret indhold