Kendte6. juni 2023 (opd. 6. juni 2023)

Efter kritik: Nu sletter Katherine Diez det hele

Alle opslag med den stærkt kritiserede motionsmaskine InfraSlim er nu blevet slettet på influenceren Katherine Diez’ instagramprofil
Der skal virkelig cykles til, hvis vægten skal holdes hjemme ved parret – altså i hvert fald hvis Adam Price bruger lige så meget smør i privaten som på tv. 
Der skal virkelig cykles til, hvis vægten skal holdes hjemme ved parret – altså i hvert fald hvis Adam Price bruger lige så meget smør i privaten som på tv.
 Foto: Hanne Juul

758 kalorier på bare en halv time.

Så meget skulle influenceren Katherine Diez angiveligt have forbrændt, når hun påførte sig et ”skørt", tog en iltslange i næsen og cyklede afsted på motionsmaskinen InfraSlim.

Siden hun reklamerede for maskinen hos firmaet Move & Glow, har hun mødt kritik fra flere eksperter, der simpelthen ikke mener, at det er muligt at forbrænde så meget, medmindre hun altså har slået verdensrekorden.

Efter kritikken fortalte den 34-årige Diez, at hun var færdig med at vise de forbrændte kalorier på sin Instagram-profil, mens hun var på EMS-træneren.

Dog talte hun stadig varmt om maskinen, da hun mente, det havde en god effekt på hende.

– Og det var altså sindssygt. Sindssygt hårdt og føltes meget effektivt. Jeg er ikke ekspert og ved ikke, om det er det.

– Vil bare sige: det føltes effektivt for mig, skrev hun dengang i sin story.

Men nu har piben fået en anden lyd, og der er ikke mange ord om den infrarøde motionscykel tilbage. Nu har hun nemlig slettet alt på sin Instagram, der handlede om InfraSlim.

Det betyder dog ikke, at hun har stoppet samarbejdet med det kritiserede firma, hun vil bare ikke videregive information, der kan være udokumenteret, fortæller hun til BT.

– Nej. Det betyder, at jeg ikke vil risikere at viderebringe information, der potentielt er falsum, som nogle mener – og andre ikke mener – en del af teksten, der beskrev maskinens funktioner, var, fortæller hun til mediet.

Hun understreger dog endnu en gang, at hun er meget glad for træningsformen som giver hende meget glæde, men at der er ”ingen grund til whatsoever at have information stående, der potentielt er misvejledende”.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Katherine Diez, men hun er ikke vendt tilbage.

Sponsoreret indhold