Kendte12. juni 2023

Et umage par? Nu reagerer Kelis på vilde datingrygter

"Milkshake"-sangerinden bryder nu tavsheden omkring rygterne om hendes romance med den 29 år ældre filmstjerne Bill Murray
Kelis reagerer nu på rygterne om, at hun dater Bill Murray.
Kelis reagerer nu på rygterne om, at hun dater Bill Murray.
 Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Der var nok ikke mange, der havde spået en romance mellem "Milkshake"-sangerinden Kelis og "Ghostbusters"-skuespilleren Bill Murray, men ikke desto mindre har der på det seneste floreret vilde rygter omkring netop dette.

Ingen af parterne har dog reageret på rygterne. Før nu.

Nu har den 43-årige Kelis nemlig taget bladet fra munden. I hvert fald på en måde.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie har Kelis nemlig haft en spørgerunde på Instagram, og her har en fan spurgt om, hvorvidt sangerinden reelt dater den 29 år ældre filmstjerne.

- Frue, vil du være sød at adressere disse Bill Murray-påstande?!, skriver personen, hvortil Kelis iskoldt svarer følgende:

- Lol, nej skat. Det gider jeg overhovedet ikke.

Selvom Kelis altså nægter at svare på, hvorvidt hun dater Bill Murray eller ej, så er internettet ved at springe i luften over det lidet umage par.

Romancerygterne mellem dem begyndte, fordi de to stjerner er blevet spottet sammen i offentligheden ved flere lejligheder på kort tid.

Bill Murray har således været til flere af Kelis' koncerter på det seneste, og anonyme kilder har bekræftet forholdet over for The Sun.

- De har det sjovt trods aldersforskellen, sagde en kilde for eksempel til det britiske medie i sidste uge.

Kelis har været single siden marts 2022, hvor hendes mand og faderen til hendes to yngste børn, 37-årige Mike Mora, døde af kræft.

Sangerinden har yderligere et barn med rapperen Nas, som hun var gift med frem til 2009.

Bill Murray har seks børn, hvoraf de to ældste er fra hans første ægteskab med Margaret Kelly, mens de sidste fire er fra hans andet ægteskab med Jennifer Butler.

Det sidstnævnte ægteskab nåede at vare i 11 år, før Jennifer Butler forlod skuespilleren og samtidig beskyldte ham for utroskab og vold.

Jennifer Butler gik pludseligt bort i 2021. Dødsårsagen er aldrig kommet frem i offentligheden.

Sponsoreret indhold