Viralt16. juni 2023 (opd. 16. juni 2023)

SE og HØR tester PRIME: To klarer cuttet og to ryger direkte i skraldespanden

PRIME har fået premiere i Danmark fredag, hvor Føtex sælger den populære internetlæskedrik. SE og HØR har testet de fire varianter for at se, om du overhovedet skal liste forbi supermarkedet og svinge dankortet – se videoen herunder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Her er dommen over PRIME.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Forventer udsolgt i dag

Først blev de solgt til overpriser og sidenhen kom det frem, at al salg af PRIME i Danmark var ulovligt.

Beskeden fra Fødevarestyrelsen var at PRIME har et for højt indhold af A-vitamin i den ene drik og for stort koffeinindhold i den anden.

Men Salling Group fik fjernet netop de to ting og derfor kunne de glædeligt melde ud, at PRIME kom til salg i Netto, Bilka og Føtex i juni.

Den 16. juni har PRIME fået debut i Føtex, hvor man kan købe læskedrikken til 25 kroner.

Da SE og HØR var i Føtex på premieredagen var det også til at se særligt blandt de unge, at glæden var stor over, at PRIME endelig er at finde lovligt i Danmark.

Derfor har SE og HØR også testet de fire varianter – Blue Raspberry, Ice Pop, Tropical Punch og Lemon Lime – så man ikke kan være i tvivl om, hvilken variant man skal købe, hvis kortet skal svinges.

Fire varianter af PRIME er landet i Føtex. SE og HØR har testet alle fire for at se, om prisen på 25 kroner kan retfærdiggøres.
Fire varianter af PRIME er landet i Føtex. SE og HØR har testet alle fire for at se om prisen på 25 kroner kan retfærdiggøres.
 Foto: SE og HØR

Se videoen af PRIME-testen i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold