Viralt16. juni 2023 (opd. 16. juni 2023)

PRIME er kommet til Danmark: Føtex forventer udsolgt på premieredagen

Læskedrikken, der indtil videre er blevet solgt ulovligt i Danmark, bliver fra den 16. juni solgt i blandt andet Føtex. Og her skal man være hurtig, hvis man ikke skal gå tomhændet hjem
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Her er dommen over PRIME.
 Video: SE og HØR

KÆMPE TEST: Her er dommen over PRIME

Børnene kom løbende gennem Fisketorvets gange med julelys i øjnene og stoppede op i 5 sekunder, da de så SE og HØRs to reportere med PRIME i hånden.

- Hvor har I købt dem henne?

Da svaret tilbage lød på ”Føtex”, satte gruppen af omkring 10 børn igen i spurt for at skynde sig til supermarkedskæden.

For den 16. juni blev dagen som mange, særligt unge, har ventet på.

PRIME Hydration er nemlig fra i dag at finde på hylderne i Føtex, imens man fra den 17. juni også kan købe læskedrikken i Bilka og Netto.

Men meget tyder også på, at man skal sætte i spurt, hvis man allerede på førstedagen ikke skal gå forgæves i Føtex.

Jacob Nielsen, pressechef i Salling Group, fortæller til SE og HØR, at hver Føtex-butik har fået en palle med mellem 800 og 1000 flasker PRIME.

Og de bliver revet væk ifølge Mikkel Christensen, Salgschef for food-afdelingen i Føtex Fisketorvet.

I Føtex på Fisketorvet forventer man, at PRIME allerede på førstedagen bliver udsolgt.
I Føtex på Fisketorvet forventer man, at PRIME allerede på førstedagen bliver udsolgt.
 Foto: SE og HØR

- Der stod kunder i kø i morges. Der er cirka halvdelen tilbage og vi forventer, at de generelt i de fleste butikker er udsolgt ved en 13 – 14-tiden, fortæller han til SE og HØR og siger i samme omgang, hvilke kunder der primært har købt PRIME.

- Det er primært unge mennesker som kommer efter dem, og jeg tror det bliver vildere senere på dagen, når de får fri fra skolen. Der er også nogle som har ringet herned for at høre om vi kunne sætte nogen til side til senere.

Der er dog et maksimum på fire stykker per kunde. Netop fordi kunder derfor ikke kan hamstre PRIMEs og sælge dem til overpris.

- Det er for, at der skal være nok. Jeg tror, at der er nogle som ville tømme alt hvad vi havde for at sælge dem videre til en højere pris, hvis vi ikke havde et maksimum.

Kunderne glæder sig til at smage på hypen

Da SE og HØR besøger Føtex på Fisketorvet strømmer flere kunder til for at købe lidt søde drikkevarer til sommervarmen.

En af dem er 24-årige Theis, der snuppede to styks PRIME. Og han glæder sig til at se, om de kan leve op til den store hype.

Theis var en af de kunder som kom forbi Føtex Fisketorvet for at få fingrene i PRIME inden de bliver udsolgt. Her tog han fra butikken med de to varianter "Ice Pop" og "Blue Raspberry".
Theis var en af de kunder som kom forbi Føtex Fisketorvet for at få fingrene i PRIME inden de bliver udsolgt. Her tog han fra butikken med de to varianter "Ice Pop" og "Blue Raspberry".
 Foto: SE og HØR

- Det er ret spændende, at det er kommet til Danmark. Det har før været eksklusivt kun til England og USA, og de kiosker som har solgt det i Danmark har solgt det til nærmest 150 kroner.

- Så det er fedt, at man nu kan prøve dem til 25 kroner, siger han til SE og HØR.

SE og HØR har også testet alle varianterne af PRIME. Hvis du derfor er i tvivl om, hvilken en du skal prøve som den første, og hvilken en du absolut skal holde dig fra, så kan du se videoen i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold