Kendte23. juni 2023

Taylor Swift forbigår Danmark i turnéplanen - men måske er der et lille håb

Er der ikke et hul i Taylors kalender, hvor der lige præcis er plads til et show på en helt særlig Orange Scene på dansk jord?
FILE - Taylor Swift performs during the opener of her Eras tour in Glendale, Ariz., on March 17, 2023. Swift's "Karma" is one of AP's contenders for song of the summer. (AP Photo/Ashley Landis, File)
Taylor Swift har med sin "The Eras Tour" været forbi intet mindre end 14 forskellige amerikanske stadions - lige for tiden befinder hun sig i Minneapolis. Men kan hendes rute alligevel lægges forbi Danmark, på trods af en skuffende koncertannoncering?
 Foto: AP Photo/Ashley Landis, File

Kigger man på den amerikanske popsild Taylor Swifts netop for nylig offentliggjorte turnéplan for den anden del af hendes storslåede ”The Eras Tour”, så ser det ret sort ud for danske fans.

Ingen danske byer er nemlig at finde i den ellers omfattende kalender, som strækker sig langt ind i næste år, og som tager Swift til både Tokyo, Stockholm, Sao Paolo og Milano.

Men der er et ”men”…

For har man øjnene med sig, vil man muligvis bemærke et betydeligt hul i Taylors kalender, og så er håbet altså pludselig lysegrønt. Der er nemlig ingen planer om Swift-koncerter lige omkring Roskilde Festival næste år.

Ligesom i år ligger Roskilde lige omkring starten af juli, og her opstår den 33-åriges koncertpause altså lige efter hendes koncert i Irland.

Hun spiller i Dublin for anden gang den 29. juni, og har altså ikke yderligere på plakaten, før hun skal stå på scenen i Johan Crujiff Arena i Amsterdam den 5. juli.

Kunne det betyde et smut forbi Orange Scene på Dyreskuepladsen i Roskilde?

Der er sågar allerede en forbindelse mellem den amerikanske popstjerne og arrangørerne i Roskilde. Hun skulle som bekendt have spillet på Orange i 2020, før coronapandemien satte en gevaldig stopper for løjerne.

Taylor Swift performs during the Eras Tour at Allegiant Stadium in Las Vegas, Nevada. 24 Mar 2023 Pictured: Taylor Swift. Photo credit: ZUMAPRESS.com / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA961353_013.jpg) [Photo via Mega Agency]
Den 33-årige popstjerne rejser lige nu USA tyndt med et stort anlagt stadionshow - det ville helt sikkert være en nedskaleret udgave, som hun berigede Orange Scene med.
 Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA

Ganske sammenfaldende spekulationer om en mulig festivalkoncert næste sommer er også opstået i Storbritannien, hvor der rigtignok er et lignende hul fra den 22. juni i London indtil den 30. juni. Ikke langt fra den famøse Glastonbury Festival.

Taylor Swift har med sin "The Eras Tour" været forbi intet mindre end 14 forskellige amerikanske stadions indtil videre.

Hun har endnu aldrig givet koncert på dansk jord. Men hey, Taylor en gang skal jo være den første - og vi er sikre på, at Roskildepublikummet vil kunne give dig en brandvarm velkomst.

Sponsoreret indhold